Aktywne Wpisy

beroslaw +30
Pierwsze 8x8 na próbę.
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie
źródło: temp_file323133555745480220
Pobierz
memforis +23
-4k$ w parę godzin. Nie chcę opowiedzieć nigdy wnukom, że przez Trumpa straciłem kiedyś większość swoich oszczędności na #ethereum. Niestety teraz tylko HODL do nie wiadomo kiedy... A jeszcze parę dni temu chciałem wyjść z kasą z Binance i wejść sobie w spokojną lokatę w banku... Czemu mnie to g---o zawsze pochłania. Wrócę z wpisem jak się potoczyły sprawy za jakieś 1-3 miesiące. Nie tykaj NIGDY krypto, bo Cię
źródło: image
Pobierz

#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1668871330McYwkOkcygI5v58mipMbav.jpg
PobierzAle wy jesteście monotematyczni j-----e,.
Czy wy zdajecie sobie sprawę ze świat nie obraca się tylko wokół seksu? Naprawde mysliscie ze trzeba uprawiac s--s codziennie? Od razu wysuwacie oskarżenia jakby krył się za tym jakiś spisek różowej, która pewnie wolalaby się r----ć z chadem. To poważny problem którego sam doświadczam, a z partnerka robimy to
@grzsci: nie p-----l, moja miała covida, potem ja miałem, nawet sie ruchaliśmy podczas choroby jak p------i, wiec nie p-----l.
Komentarz usunięty przez autora
@eskejper: przecież świat się kręci koło seksu i kasy (władzy)
po co sie zdobywa te wszystkie wille, ferrari itd, żeby zdobyć tym jak najlepszą samicę.
Po co laski się malują, wydają tysiaće na sukienki, torebki, fryzure, żeby złapać
@To_The_Moon: Super, gratuluje. To teraz sprawdź sobie co to jest "dowód anegdotyczny" i przemyśl dlaczego Twój komentarz nie ma żadnego znaczenia.
@eskejper: beka z ciebie, sam sobie zaprzeczasz. W ogole raz na tydzien i ty sie starasz z taka laska o dziecko? Przecież jej nie jarasz.
Dla mnie 2-3 razy w tygodniu to minimum żeby czuć, że jest między mną a laską chemia, 1 raz na tydzień to już chyba z przyzwyczajenia się jest xD niedługo będziesz miał
Czemu tak twierdzę? Bo widać po tobie, że prawda cie boli, że jesteś właśnie w takiej sytuacji, że nie jesteś bogiem 9/10 tylko zwykłym typem 5/10 który ma swoją "królową" i myśli, że pana boga za nogi złapał.
Serio aż bije to z ekranu, że masz takie życie
Argumentum ad naturum jest kretynskie, zwłaszcza, że spadki libido moga być związane ze złą dietą, stresem, małą ilością snu.
Oczywiście że tak. Natura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filippa:
Nie śmieje się ten co przechodził przez takie toksyczne relacje.
@Filippa: no seksualne przede wszystkim xD
Laske ruchał chad 195cm a teraz rucha zwykły niski typ który nie dostarcza jej karuzeli emocji. Serio jesteś tak głupi żeby nie widzieć
Jesteś specjalistą w tej dziedzinie?
Ja przechodziłam przez toksyczne relacje więc wiem jak to do pewnego stopnia wygląda.
Nie rozumiesz o co chodzi xd i utożsamiasz wzrost jako czynnik jej spadku libido, a skąd właściwie wiesz jak on wyglądał? Z całym szacunkiem ale z brzydkim to raczej by nie była ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugie, to były dostarczał jej karuzelę toksycznych emocji od których się
Bardzo często jest tak, że osoba zakochana jest z narcyzem, manipulatorem, i ciężko jej od tej osoby odejść bo wciąż ja kocha.