Aktywne Wpisy

Wink +24
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +82
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1668871330McYwkOkcygI5v58mipMbav.jpg
PobierzWyobrażajcie sobie, że kobieta to powie o Chadzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po wykopie już nigdy nie spojrzę na świat tak samo. Ale kobieta, która dojrzała koło trzydziestki to przykład często spotykany (nie to co kolega gej, który jest przeciwko marszom równości)
Dlatego moja dziewczyna była dziewicą zanim mnie poznała, najlepsze są dziewice na dziewczynę / żonę
Pierwszy to oczywiście wzrost, beciak jest prawie 20cm niższy.
Drugi powód to, że jest spokojny i nie dostarcza tej kobiecie żadnych emocji, a kobiety lubią takich agresywnych, narcystycznych łobuzów co będą im pod górkę robić, uprzykrzać, generalnie dostarczać emocję
@bylem_zielonko p0lka by nigfy czegoś takiego nie zrobiła ( ͡º ͜ʖ͡º)