Aktywne Wpisy
essos +2
Mam pytanie do osób powyzej 25 roku życia. Czy posiadanie samochodu jest konieczne zeby moc jakąś poderwac?
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie
PierdekAlonso +313
W kraju w którym mężczyźni popełniają 10x więcej samobójstw niż kobiety posłanka LEWICY z mównicy sejmowej wyśmiewa i dyskryminuje mężczyzn, którzy z różnych przyczyn nie uprawiają seksu posługując się zwrotem "INCELE". Raptem dwa dni temu w jednej z największych telewizji informacyjnych trzech redaktorów nie może wytrzymać ze śmiechu bo żona pobiła męża tak, że trafił do szpitala.
Polska to piekło mężczyzn
#przegryw #sejm #bekazlewactwa #bekazlewicy
Polska to piekło mężczyzn
#przegryw #sejm #bekazlewactwa #bekazlewicy
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #pracait
@NoMoreTearsJustSmile: mysle ze ta beznadziejna sytuacje sie wlasnei zaczyna
@Krolik: jedni mówią, że każdego juniora biorą, inni, że nikt nie chce juniorów. XD Sam już nie wiem, jaka jest faktyczna sytuacja, czy po prostu 99% juniorów to przepisywacze kodu.
dokladnie tak jak mowisz, takie ssanie ze wessalo wszystkie oferty dla juniorow
dlaczego ktos kto ma juz ten rok expa ma sobie nie szukac pracy zdalnej skoro sobie doskonale na niej radzi?
kazdy junior ktorego znam pracuje zdalnie, jestes jakims odklejonym seniorem boomerem xd
Ok, oceny szkolne nie zawsze pokazują aż tyle, ale pokazują jak dużo ktoś jest w stanie poświęcić na naukę zamiast imprezowania, czy jakie po prostu ma wrodzone zdolności analityczne.
@Krolik: Obecnie