Aktywne Wpisy
Jazon +61
jfrost +1421
Normalnie brak słów na ten p----------y XD
https://www.pzfd.pl/s/wv-news-entry/a3eSo000000FvHJIA0/stanowisko-pzfd-w-sprawie-publikowania-cen-mieszka%C5%84
#nieruchomosci #koalicjadeweloperska #pzfd
https://www.pzfd.pl/s/wv-news-entry/a3eSo000000FvHJIA0/stanowisko-pzfd-w-sprawie-publikowania-cen-mieszka%C5%84
#nieruchomosci #koalicjadeweloperska #pzfd
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie przydalo cos wiekszego przewiezc, ale czasem i to raczej niewspółmierna potrzeba do ksoztu zakupu auta i jego utzymywania, a do tego zawsze trzeba sie pieprzyc z miejscem do parkowania. No i sam ruch tez jest zdrowotny
Ale w kontekście podrywania bab, czy one dlaej tak patrzą na chlopow ze jak ktos bez auta to musi byc nieudacznikiem?
#tinder #podrywajzwykopem #badoo #zwiazki
Ja szlaufów nie znam, ale znajome zawsze dawaly dodatkowy punkt za auto.
Jeszcze w Bolzdze jest z-----y kult samochodów, niektórzy to k---a żyją jak mysz pod miotłą, dom/mieszkanie
To nie chodzi o "leci czy nie leci na auto" tylko zwykłą życiową nieporadność i ogólną memłowatość.
Jakbym z laską miał jechać do knajpy, albo nad jezioro komunikacją z menelstwem, sebiksami i robolstwem to wolałbym sobie chyba w łeb pyerdolnąć xD
@essos: nie. czy facet bez auta/prawka traci w oczach społeczeństwa? tak
Jeżeli znajdziesz prawdziwie wartościową kobietę, której będzie na Tobie naprawdę zależało (są takie, choć obecnie to ze świecą szukać) to w dupie będzie miała czy jedziecie na
@LezliNilsen: Co ty gadasz za głupoty. Na wsi moglbys tak gadac, ale nie w miescie. Jak mieszkalem chwile w krakowie to nieraz se myslalem ze dobrze ze nie kupowalem auta, bo by mi tylko zawadzało
@bugzer: No jak co. Od czego masz komunikacje miejską albo Bolta/ubera. Mnie tam autobusy nie śmierdzą. Tak musialbys sie jeszcze tłuc w korkach zeby po nią jechac i dopiero np. na rynek, co w miescie przez korki zazwyczaj powoduje znaczną strate czasu. Ipozniej jeszcze odwieźć
@czescmampytanie: Nie no to wtedy juz warto sie zaopatrzyc w auto. Ja mialem na mysli czas dopoki jestes singlem lub masz dziewczyne, ale nie taką ktora jest w ciazy
W Polsce to inny wymiar. O ile nie mieszkasz na Dolnym Śląsku, lub w