Aktywne Wpisy
YoloBolo +108
SocialM_Center +198
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #pracait
Bo ktoś tak przefiltrował, podałem akurat najnowsze z całej Polski, aby pokazać, że nie tylko zdalnych jest mało.
Już nie, nawet na bezpłatne staże wymaga się więcej, niż znajomość czystego języka (no chyba, że cpp, ale tu też nie jest łatwo)
no dobra, masz, dorzuce ci jeszcze te 2 oferty z angulara i vue XDD a jakby co to czasy gdy brali do pracy za znajomosc jezyka skonczyly sie w 2015
myslisz, ze dostaniesz sie na junior fronta bez znajomosci jakiekolwiek frameworka? #!$%@? xD nawet na staz sie nie dostaniesz
a juniorow to teraz sie pyta co to jest event loop i wyjasnic jak dziala reconciliation w reakcie xd
@cppguy: No akurat w takim pytaniu to nie ma nic złego. Co więcej seniora można zapytać dokładnie o to samo. Tylko, że pytający nie spodziewa się raczej identycznej odpowiedzi od obu tych osób.
@Veni te, ale tak w ogóle to SII płaci stażystom i to nie mało.
A dla tych którzy myślą "pójdę tam tylko załapać się do IT jako pierwszą pracę i szybko zmienię" - tak to zazwyczaj nie działa, zasiedzicie się
@mar-v-son: Ja tam pracuję i nie odczuwam zupełnie żadnego wyzysku. Na wypłatę też nie narzekam. W projekcie w którym jestem od ponad 2 lat nie stresowałem się