Aktywne Wpisy

IbraKa +665
Bardzo dziękuję miłemu Mirkowi @Owlosiaty-Dzik za spełnienie moich marzeń, nawet nie zrobiłeś mi dobrego dnia, a dobry cały tydzień. Przywiózł mi banknoty z oceanicznego państwa Vanuatu o nominałach od 200 do 5000 vatu wykonane w całości z plastiku (polimeru), oraz zarąbisty magnes z wizerunkami banknotów i monet. Zawsze marzyłem je posiadać w kolekcji, ale przez 14 lat zbierania banknotów z całego świata jakoś nigdy nie miałem okazji ich zdobyć, ponieważ w
źródło: 1000059579
Pobierz
congobongo +45

Przedstawiam poradnik jak krok po kroku wykonać przykładowy model orczyka do serwonapędu czy innego typu silnika będącego napędem jakiegoś mechanizmu.
Geometria posiada charakter ideowy i może być dobrym przykładem dla początkujących do przećwiczenia różnych metodyk kształtowania operacji bez względu na używane środowisko CAD.
Zapraszam: [[284] Alibre Atom3D - orczyk do serwomechanizmu | tutorial - przykład modelowania 3D krok po kroku](https://youtu.be/IhDj1P9qC90)
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #alibre #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #druk3d
źródło: comment_1668842151rNohAmMsBIVKt7Jypy6zRe.jpg
Pobierz