Aktywne Wpisy
jarqos +406
Nightwalk +8
#motoryzacja #samochodyelektryczne #technologia #uniaeuropejska #kichopyta #auta
Jak wyglądać będzie za 10 lat kwestia ładowania samochodów elektrycznych?
Mieszkam na osiedlu bez garażu podziemnego, typowe zadbane osiedle z lat 90 (spółdzielnia mieszkaniowa). Nie sądzę, żeby na osiedlu pojawiły się ładowarki dla każdego posiadacza samochodu...(btw. myślicie że na "nowych osiedlach" każdy będzie miał przy swoim stanowisku ładowarkę?).
Ale wracając do pytania - wystarczy że np. zarezerwuję sobie 10 min na naładowanie elektryka w weekend na
Jak wyglądać będzie za 10 lat kwestia ładowania samochodów elektrycznych?
Mieszkam na osiedlu bez garażu podziemnego, typowe zadbane osiedle z lat 90 (spółdzielnia mieszkaniowa). Nie sądzę, żeby na osiedlu pojawiły się ładowarki dla każdego posiadacza samochodu...(btw. myślicie że na "nowych osiedlach" każdy będzie miał przy swoim stanowisku ładowarkę?).
Ale wracając do pytania - wystarczy że np. zarezerwuję sobie 10 min na naładowanie elektryka w weekend na
Dawid Podsiadło - Wielki obrońca praw człowieka i planety, reklamuje bank, bo ten ma kartę, która rozłoży się szybciej* HURA! Od razu planeta może odetchnąć.
*w określonych warunkach.
#rakcontent #hipokryzja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
no i nagrywa obcych ludzi na ich terenie śmiejąc się z nich i wrzucając to w sieć, mimo, że nic złego nie robią, ale to już taki dodatek
@wloczykij83: Tylko jak uznamy, że kapitalizm ogólnie nie niszczy środowiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Neobychno: Ogólnie to #!$%@?ć greenwashing. W sumie to mi wisi, który celebryta akurat użycza swojej twarzy w tym celu, bo co to zmienia? Ich wiarygodność w tej kwestii jest podobna, jak i tych korporacji.
Podsiadłę kiedyś dawno widziałem kilka razy w barze ale kim są pozostali?
@Neobychno: On reklamuje bank bo mu płacą a nie dlatego że ten ma kartę która się rozłoży szybciej.
@JanuszKarierowicz: Dasz więcej info o tym?
nawet te same osoby spruły się do dzbana w komentarzach i bardzo dobrze
https://www.tiktok.com/@ralphkaminski/video/7128694712374004997?_t=8XLx3bik24M&_r=1
@JanuszKarierowicz: Mordo, a co to ma zwykła empatia wspólnego z lewicą? W sensie prawica jej nie posiada, czy co? On to nawet może i mówił szczerze, ale nie ma co się spodziewać jakiejś wielkiej konsekwencji i mądrości po artystach, nawet wybitnych. Oni są od robienia rzeczy ładnych, a nie mądrych
@Neobychno: w jaki sposób bank niszczy planetę lub człowieka? xD Banki przeznaczają duże kwoty na działalność ekologiczną.
@SmakoszKotow: A na nieekologiczną już nie?
@Neobychno: Jak to ma się do siebie?
A w jaki sposób banki niszczą ludzi to spytaj w Grecji albo Libanie
@Nyggativez: dobry chłopak, dobrze robi, dobry przekaz leci, pozdro dla dobrych chłopaków, nie robią nic złego
Dawid Podsiadło - Wielki obrońca praw człowieka i planety, reklamuje bank, bo ten ma kartę, która rozłoży się szybciej* HURA! Od razu planeta może odetchnąć
@Neobychno: where działania nieetyczne
@JanuszKarierowicz: Ja #!$%@?, nie mam pytań xd
#!$%@? (słusznie) na aktualbie rządącą partie polityczną, ale nie przeszkadzało mu #!$%@?ć akcje z giga korporacją, ktora czerpie zyski ze zlych nawykow zywieniowych mlodych osob ( reklama i zestaw maty w mcDonalds) - dla mnie to taki bunt na pokaz, farsaw celu zdobycia wiekszej popularności
i ogolnie wlasbie taki jest ten bunt dzisiejszej mlodziezy i muzyka ich, sprzedadzom dupę i reszte wolności korporacjom, byle by
@JanuszKarierowicz: powiesz coś więcej?
EDIT: dobra już widziałem wyżej