Oswiećcie mnie, jeśli się mylę i mam wypaczony pogląd na ceny po wieloletnim stołowaniu się w barach mlecznych, ale *62 zł* za garść frytek, cztery placki ziemniaczane, kompot i surówkę z kapusty w Olimpie w Serenadzie, to trochę dużo, co nie?
Gość poszedł do lokalu typu jedzenie na wagę nałożył ziemniaków w rożnej postaci a Wy się jaracie. Jakby nałożył samego łososia w ilości 0,7 kg tez by tyle zapłacił. Nie ma się czym podniecać. Ale Fakt 70 za kilo to sporo :-/
@WWAldas: ja sobię odbijam i "scamuję" Olimp. Mam praktycznie w pracy, przez co mam jeszczę zniżkę 20% wychodzi 4,8 za 100g, po pracy biorę samo mięso, różowa w domu gotuje jakieś ziemniaki/kaszę etc. W ten sposób wychodzi mi praktycznie taniej niż jakbym sam robił ( ͡°͜ʖ͡°)
Jestem w szoku do teraz. #krakow #pradnikczerwony
źródło: comment_16679854519VDVIyMcshsYv5WdlpZDxt.jpg
Pobierz@ZACIENTY_CAPSLOCK:
Mogłeś sobie jeszcze nabrać ziemniaków. Bez ziemniaków się nie najesz XD
k---a jak można jeść zmielonego smażonego ziemniaka z pokrojonym w paski smażonym ziemniakiem XD
@WWAldas: ja sobię odbijam i "scamuję" Olimp. Mam praktycznie w pracy, przez co mam jeszczę zniżkę 20% wychodzi 4,8 za 100g, po pracy biorę samo mięso, różowa w domu gotuje jakieś ziemniaki/kaszę etc. W ten sposób wychodzi mi praktycznie taniej niż jakbym sam robił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinni mi płacić u nich za reklame XD
https://gaskarestauracja.pl/
źródło: comment_1668004793Ht1hgHiKE1C59A6PpelnhV.jpg
Pobierz