Aktywne Wpisy
pavlucco +587
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +853
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

źródło: comment_1667728808UBGqv1YI9E6Z4OfEn4LzXF.gif
Pobierz@klepie-biede: Tacy ludzie lubiący taką rozrywkę to prości ludzie, lubią proste rozrywki na odmóżdżenie.
Poniekąd rozumiem, bo to jakby wsadzić popularnych ludzi do kojca i kazać im się n---------ć, ale taka zabawa przestała mnie jarać jak skończyłem 15 lat xD A niektórzy mają okolice 30-stki a nadal się podniecają, że jakiś tam X dał w mordę Y xD
Jeszcze profesjonalne n-----------e się
źródło: comment_1667734576AtsSpyhpAaY2umj2ITScb9.jpg
Pobierz@niochland: jakichś
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_166773740132hJ3WKbBp3ZdMoUvwjKye.jpg
Pobierz