Aktywne Wpisy

masternodeBTC +332
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

Sarza01 +37
Gość dzis wychodzi na mrO. Jedna z najładniejszych sylwetek w Polsce.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
źródło: temp_file8921303063827875040
Pobierz

@Roflcopter112: Uwarunkowania genetyczne nie są jakby "w pakiecie" DDA?
Brak czasu, by wyguglować.
Jak coś to mnie opyerdol.
No tak, ale tu chodzi o odwrotną sytuację jeśli mówimy o ośrodku dla DDA, tj. każde DDA miało rodzica alkusa, więc można założyć że ma po nim uwarunkowania genetyczne (może być adoptowane, ale zakładam że to mały procent wyjątkowych sytuacji)
Sorry, jestem od 3 w nocy na nogach ( ಠ_ಠ)
Lsd raz na rok to zło. Ale piwko co weekend to git