Wpis z mikrobloga

Lecze sie w osrodku leczenia uzaleznien na dda i dzisiaj mialem rozmowe z pania i mowila, ze musze odstawic wszystkie n-------i. Nie rozumiem jednego, czym sie rozni wziecie mdma raz na 2-3 miesiace (nie bralem od ponad 7 miesiecy) a tego ze sie n--------e w----y lub innym gownem na weekendzie?
#narkotykizawszespoko
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@akapasappls: Wyjaśniam, różnica jest taka ze ja i wielu znajomych waliliśmy po nosie co jakiś okolo co dwa tyg, z każdym miesiącem częstotliwoś i ilość walonego tematu się zwiększała bo mniejsze dawki nas przestawaly kopać.po dwóch latach ja skończyłem z nerwica serca na lekach, znajomy z problemami prawnymi a inny tez z pokrytym łbem. Gdybym mógł cofnąć czas nigdy bym nic do nosa nie przyjął. Wszyscy jesteśmy z dobrych domów
  • Odpowiedz
@Jamniki2: Ale ja mdma zazywam oralnie i jest to wysoka jakosc emki, do tego w moim zyciu jest duzo sportu (podczas tygodnia potrafie pojsc 3-4x na silke i 2-3x na basen), calkiem ok odzywianie no i przerwy co najmniej 2 miesiace. Jak pisalem wyzej teraz mam 7 miesiecy i leci dalej.
  • Odpowiedz
@Jamniki2 a żeś namieszał tutaj gościu XD
N----a co tydzień, piwko czy blancior codziennie po robocie, walenie po nosie co dwa tygodnie i ema co przynajmniej dwa miesiące to są zupełnie różne historie
C---a tam się znam na DDA ale różne substancje przy różnych okolicznościach i częstotliwości ich przyjmowania mogą mieć diametralnie różny potencjał uzależniający i co za tym idzie ryzyko częstszego przyjmowania i gorszych efektów ubocznych
Ja bym się upewnił
  • Odpowiedz
@akapasappls: Jakbym powiedział swojej terapeutce rok temu że pare faz na dxm wyłeczyło mi głowy alkoholowe to by mnie wysłała do psychiatryka ha tfu na takich specjalistów niby k---a.
  • Odpowiedz