Aktywne Wpisy

jmuhha +14
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +94
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

Jedną z najbardziej w-----------h informacji w tym roku było dla mnie przejęcie niezawodnego #upc przez ten z-----y #play. Wiedziałem że to się źle skończy i tak właśnie jest.
Właściwie codziennie mam przerwy w dostawie internetu, od kilkusekundowych do około minuty. Co przy normalnym użytkowaniu jest bardzo denerwujące, ale przy #gry totalnie nieakceptowalne.
Próbowałem się z tymi ch... amami kontaktować, na infolinii trzeba siedzieć chyba godzinę żeby się połączyć. Nawet próbowałem pojechać do salonu. To najpierw w jednym okienku człowiek z obsługi chciał ode mnie dowód, musiałem się cofnąć do auta po portfel, a kiedy wróciłem to już tego człowieka nie było tylko był drugi który mi powiedział że nic nie może i żebym dzwonił na infolinię... A i tak czytam że nie tylko ja mam ten problem, więc wątpię żeby to rozwiązali.
Ale mniejsza, UPC miało zajebistą obsługę - Play ma żałosną, nie ma tutaj zaskoczenia - nie o tym chciałem pisać.
Na szczęście mam umowę na czas nieokreślony i chcę uciekać od tego badziewia. Vectra wydaje mi się interesująca i stąd moje pytanie. Na jakim poziomie stoją ich usług? Nie obchodzą mnie parametry jak prędkość, cena, etc. Interesuje mnie to czego nie da się wyczytać z ich strony - awaryjność i obsługa.
#warszawa #internet #upc #vectra #play #pytanie #pytaniedoeksperta #swiatlowod #kiciochpyta
źródło: comment_1666378099Gr0TIvQ8VqxHmslPbQ45kE.jpg
Pobierzod którego dostawcy polecacie Internet stacjonarny?
źródło: comment_1666378344rgmsqBPf0UPCW5DrxrhVAm.jpg
Pobierzźródło: comment_1666378547BxtZ2E3asSONgMJSEbjIsZ.jpg
PobierzOpienie uśrednioną mam po rozmowie z kolegą, który stawiał cały tech w UPC, jakieś 14lat, więc biorę jego słowa i porównania jako fachowe.
Natomiast, w dużej mierze niezależna od lokalizacji jest jakość obsługi, także dzięki, że podzieliłeś się swoimi doświadczeniami.
@zdrajczyciel: nope. Orange nie jest złe, szczególnie jako światłowód, ale ma jeden zasadniczy minus, którego od lat nie chcą rozwiazać. Słabe trasy pakietów i słaba wymiana ruchu z innymi operatorami. Często powoduje to, że ruch z / do Orange idzie
źródło: comment_1666436199rZCEyC3q2Mh8U9dMpLNIPl.jpg
Pobierzźródło: comment_1666447351huaklFujKVnidcttCseOab.jpg
PobierzBywało gorzej, obecnie jest lepiej. Nie pamiętam ostatniej większej awarii, ale zdarza się że w środku nocy jest kilka-kilkanaście minut przerwy w działaniu. #warszawa #wola
A i może istotne - lokalizacja to nowy blok na bliskiej Woli (Powązki). Ale w poprzednim mieszkaniu w centrum miałem UPC i tam też działało to daremnie.
Edit. Mam 300 mb/s pobierania w umowie i dokładnie tyle pokazuje w Speedtescie
źródło: comment_16665516715ApKZyIOopFmXwi4v4lbn1.jpg
Pobierzja mam symetryczny światłowód w Inei
Mój wynik testu prędkości