Wpis z mikrobloga

tldr: od którego dostawcy polecacie Internet?

Jedną z najbardziej w-----------h informacji w tym roku było dla mnie przejęcie niezawodnego #upc przez ten z-----y #play. Wiedziałem że to się źle skończy i tak właśnie jest.
Właściwie codziennie mam przerwy w dostawie internetu, od kilkusekundowych do około minuty. Co przy normalnym użytkowaniu jest bardzo denerwujące, ale przy #gry totalnie nieakceptowalne.

Próbowałem się z tymi ch... amami kontaktować, na infolinii trzeba siedzieć chyba godzinę żeby się połączyć. Nawet próbowałem pojechać do salonu. To najpierw w jednym okienku człowiek z obsługi chciał ode mnie dowód, musiałem się cofnąć do auta po portfel, a kiedy wróciłem to już tego człowieka nie było tylko był drugi który mi powiedział że nic nie może i żebym dzwonił na infolinię... A i tak czytam że nie tylko ja mam ten problem, więc wątpię żeby to rozwiązali.

Ale mniejsza, UPC miało zajebistą obsługę - Play ma żałosną, nie ma tutaj zaskoczenia - nie o tym chciałem pisać.

Na szczęście mam umowę na czas nieokreślony i chcę uciekać od tego badziewia. Vectra wydaje mi się interesująca i stąd moje pytanie. Na jakim poziomie stoją ich usług? Nie obchodzą mnie parametry jak prędkość, cena, etc. Interesuje mnie to czego nie da się wyczytać z ich strony - awaryjność i obsługa.

#warszawa #internet #upc #vectra #play #pytanie #pytaniedoeksperta #swiatlowod #kiciochpyta
Mirkosoft - tldr: od którego dostawcy polecacie Internet?

Jedną z najbardziej w---...

źródło: comment_1666378099Gr0TIvQ8VqxHmslPbQ45kE.jpg

Pobierz

od którego dostawcy polecacie Internet stacjonarny?

• UPC / Play 29.7% (44)
  • Orange 27.7% (41)
  • Vectra / MultiMedia 14.2% (21)
  • Netia / Polsat 11.5% (17)
  • T-Mobile 4.1% (6)
  • RFC 0.7% (1)
  • Inny (proszę napisz w komentarzu) 12.2% (18)

Oddanych głosów: 148

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach