Aktywne Wpisy

Alzena +16
Całkowity, męski upadek - grupa 70k podludzi ma grupę na Telegramie, gdzie wymieniają się poradami i pomysłami na temat tego, jak gwalcic kobiety - również te z najbliższego otoczenia, matki córki i żony.
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Faceci serio są skończeni - i sami to sobie zrobiliście.
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski

Arw165 +23
#buty #kiciochpyta Mam pytanie, może głupie: czy taki zamszowy but da się jakoś uratować? Jak zauważyłam problem to już było za późno. Bardzo lubię te buty, drugich nigdzie nie widzę do kupienia. Ale zanim wyrzucę, wolę mieć czyste sumienie.
źródło: Clipboard01
Pobierz

Jedną z najbardziej w-----------h informacji w tym roku było dla mnie przejęcie niezawodnego #upc przez ten z-----y #play. Wiedziałem że to się źle skończy i tak właśnie jest.
Właściwie codziennie mam przerwy w dostawie internetu, od kilkusekundowych do około minuty. Co przy normalnym użytkowaniu jest bardzo denerwujące, ale przy #gry totalnie nieakceptowalne.
Próbowałem się z tymi ch... amami kontaktować, na infolinii trzeba siedzieć chyba godzinę żeby się połączyć. Nawet próbowałem pojechać do salonu. To najpierw w jednym okienku człowiek z obsługi chciał ode mnie dowód, musiałem się cofnąć do auta po portfel, a kiedy wróciłem to już tego człowieka nie było tylko był drugi który mi powiedział że nic nie może i żebym dzwonił na infolinię... A i tak czytam że nie tylko ja mam ten problem, więc wątpię żeby to rozwiązali.
Ale mniejsza, UPC miało zajebistą obsługę - Play ma żałosną, nie ma tutaj zaskoczenia - nie o tym chciałem pisać.
Na szczęście mam umowę na czas nieokreślony i chcę uciekać od tego badziewia. Vectra wydaje mi się interesująca i stąd moje pytanie. Na jakim poziomie stoją ich usług? Nie obchodzą mnie parametry jak prędkość, cena, etc. Interesuje mnie to czego nie da się wyczytać z ich strony - awaryjność i obsługa.
#warszawa #internet #upc #vectra #play #pytanie #pytaniedoeksperta #swiatlowod #kiciochpyta
źródło: comment_1666378099Gr0TIvQ8VqxHmslPbQ45kE.jpg
Pobierzod którego dostawcy polecacie Internet stacjonarny?
źródło: comment_1666378344rgmsqBPf0UPCW5DrxrhVAm.jpg
Pobierzźródło: comment_1666378547BxtZ2E3asSONgMJSEbjIsZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1666378798OnygTQJpacI92YrOEBzwMK.jpg
Pobierz@zdrajczyciel: eh, tego się obawiałem :/
A ten Orange faktycznie jest zauważalnie lepszy, czy w sumie to samo ale trochę lepiej?
Bo to zawsze zawracanie d--y ze zmianą i jednak za podobne parametry mi wychodzi 1/3 drożej.
Opienie uśrednioną mam po rozmowie z kolegą, który stawiał cały tech w UPC, jakieś 14lat, więc biorę jego słowa i porównania jako fachowe.
Natomiast, w dużej mierze niezależna od lokalizacji jest jakość obsługi, także dzięki, że podzieliłeś się swoimi doświadczeniami.
@zdrajczyciel: nope. Orange nie jest złe, szczególnie jako światłowód, ale ma jeden zasadniczy minus, którego od lat nie chcą rozwiazać. Słabe trasy pakietów i słaba wymiana ruchu z innymi operatorami. Często powoduje to, że ruch z / do Orange idzie
źródło: comment_1666436199rZCEyC3q2Mh8U9dMpLNIPl.jpg
Pobierzźródło: comment_1666447351huaklFujKVnidcttCseOab.jpg
PobierzBywało gorzej, obecnie jest lepiej. Nie pamiętam ostatniej większej awarii, ale zdarza się że w środku nocy jest kilka-kilkanaście minut przerwy w działaniu. #warszawa #wola
A i może istotne - lokalizacja to nowy blok na bliskiej Woli (Powązki). Ale w poprzednim mieszkaniu w centrum miałem UPC i tam też działało to daremnie.
Edit. Mam 300 mb/s pobierania w umowie i dokładnie tyle pokazuje w Speedtescie
źródło: comment_16665516715ApKZyIOopFmXwi4v4lbn1.jpg
Pobierzja mam symetryczny światłowód w Inei
Mój wynik testu prędkości