Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +183
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
Itslilianka +677
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Dobrze, że chociaż prawko miał.
Kto tak powiedział? Ty masz jakieś
Ale Ty sobie ubzdurałaś niewiadomo
Syn ma sie odciac, a Ojciec najlepiej niech pojdzie siedziec?
Znam pare takich osob, ktore nie sa celebrytami i jechali po piwku. Stracili prawko, zplacili mandat i tyle.
Czego Ty sie spodziewasz?
@BezDobry: oczywiście że wolno, miałeś jakąkolwiek styczność z komedią na poziomie innym niż książeczki 1001 dowcipów?
Komedia ma prawo do absolutnie wszystkiego o ile jest to śmieszne, nie jest i nie ma być kompasem moralnym, to żelazna zasada i powie ci to każdy światowej klasy komik. Nie masz zielonego pojęcia o czym w ogóle gadasz cumplu
Pewnie dlatego, że trudno wymyślić cos smiesznego w temacie ordynarnego morderstwa.
Ciekawe czemu? Tworzysz chochoły i sobie na nie sama odpowiadasz, atakujesz syna za czyny Ojca. Pytanie retoryczne, jesteś Katoliczką? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BezDobry: bo, jak się domyślam:
- ze śmierci Adamowicza nie robili w połowie takiego cyrku jak ze Smoleńska
- jest peowcem i robi żarty w jedną stronę
Nie wiem czy to ma wiele do tematu, jakby żartował z Adamowicza nadal nie byłoby w tym nic złego, o ile żart byłby dobry i niewymuszony