Wpis z mikrobloga

• 16
@Qardius Chłop siadł dwa razy na przełaja i już mu się ścigać zachciało ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jakby jeszcze miał jakieś predyspozycje sportowe, a on tylko dużo jeżdzi. Spróbowałby startować w ultra a tak bierze się za coś czego nauka mu zajmię więcej niż on jeździ, a jak wiemy technika jazdy u niego leży ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
a jak wiemy technika jazdy u niego leży

@guru8: dlaczego? Umie jeździć z wypiętą nogą z pedałów, nie trzymając kierownicy, pijąc z bidonu i kręcąc telefonem jednocześnie. To prawie jak cyrkowiec!
  • Odpowiedz
to niech ogarnie inne zajęcia. Kurde. Miałam gorszą sytuację, to nie kupowałam zabawek. Proste. Zabawki się kupuje jeśli się ma możliwości, a nie "dej, bo chcę" ¯_(ツ)_/¯

@kasiknocheinmal: Ale ja to wiem:) Sama o wiele mniej jeżdżę bo po zwykłej pracy idę do drugiej pracy, żeby mieć zaplecze finansowe na rowerowe plany w 2023;)
  • Odpowiedz
@metaxy:

dlaczego? Umie jeździć z wypiętą nogą z pedałów, nie trzymając kierownicy, pijąc z bidonu i kręcąc telefonem jednocześnie. To prawie jak cyrkowiec!

Ino, że to jest mistrz prostej, w sam raz na wyścigi na 1/4 mili by się nadał, bo po zakrętach to chłop nie potrafi jeździć, zwłaszcza jak jest mokro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz