Aktywne Wpisy

Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za

koszmareq69 +165
- Czy próbowałeś już zimnych pryszniców? - niebieskowłosa psycholożka Julka Deweloperska beznamiętnym, znudzonym głosem spytała swojego klienta. Patrzyła na zegarek, odliczający sekundy do momentu, w którym uwolni się od towarzystwa mierzącego 160 centymetrów, skinnyfat subhumana. Pocieszała ja myśl, że za zostawiane przez niego pieniądze pojedzie na czwarte w tym roku egzotyczne wakacje.
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym
- Tak, biorę je zawsze po wieczornej sesji hobbystycznego rozwiązywania całek, bo pocę się z ekscytacji na myśl o kolejnym

Komentarz usunięty przez moderatora
@Gregory960 ze tobie nie wstyd bronic randomowej internetowej prostytuki tylko dlatego ze tez jest lewakiem jak ty
@Gregory960: to dajesz linka do badań z szerszej perspektywy, jak nie chcesz przerzucać się anegdotami.
Ode mnie klasyk, pedofil na tinderze, chcesz to przyjmuj poglądy jakie pasują loszkom żeby zaliczyć, ale analizy socjologiczne pokazują inne rzeczy niż to co piszesz.
https://thechive.com/2017/08/10/guy-poses-as-pedophile-on-tinder-and-it-doesnt-deter-women-one-ounce-13-photos/
spoko opis bo jasno pokazuje że nie chce mieć do czynienia z prawakiem. Poznajesz kogoś i okazuje się że poglądy polityczne kompletnie nie współgrają, also wspomniany prawak prawdopodobnie by cie nie szanował. to chyba nie byłoby fajne, nie?
@Gregory960:
Nie rozumiem argumentu, że jej ciało to jej praca. A patrząc na jej zdjęcie w komentarzach to wątpię czy nawet pracuje na siłowni XD czy po
@Nighthuntero to konserwatyści mają większe skłonności do fetyszu cuckold, przegrywie
https://www.washingtonpost.com/outlook/2020/08/27/falwell-conservative-cuckold-fantasies/
@calinowski: @Pukpukciuchcia: Tak, #!$%@? się przez ludzi obojga płci to coś normalnego. Polecam spróbować uprawiać seks, może wtedy troszkę ochłoniecie.
@Gregory960: no na ten moment lepsza od twojej, bo ty nie wysłałeś nic - a sam wspominałeś o niej pierwszy XD
rozmowa z takim bialorycerzykiem nigdy nie ma sensu. Bron dalej brzydej loszki, moze doataniesz dwie fotki za darmo i klapsa na showupie. Ha tfu.Zakładasz że ja tak jak ty, szanuje ludzi na podstawie tylko tego co mogą mi dać. otrzymać coś w zamian np "seks". Pokazujesz tylko jak małym człowiekiem jesteś.
Jak juz tak bardzo cię interesują moje intencje, to nie są one seksualne, uprawiałem więcej seksu niż ty
@Gregory960: Nie ma to jak się skupić na "anegdotce" i zupełnie olać meritum komentarza. Przy ONSie oraz często przy związkach itp nikt nie pyta o poglądy polityczne. Mógłbym dać wiele "anegdotek" ale to każdy kto rucha bądź chociaż obraca się w towarzystwie wie.