Wpis z mikrobloga

@Urajah

Poglądy polityczne nie mają w ogóle znaczenia w ONSach i przelotnych romansach. W związkach też i zwykle jeżeli potrzeba to się partnerzy kryją przed sobą trochę XD

Jak w związkach nie mają znaczenia? Wg mnie to podstawa, żeby mieć przynajmniej jakoś podobne poglądy i nie wyobrażam sobie jak dwójka ludzi o skrajnie przeciwnych poglądach może się zgodzić kwestii na przykład, jeżeli chodzi o wychowywanie swojego dziecka
  • Odpowiedz
ale o co chodzi?

@Stah-Schek: Wiadomo o co chodzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wykopki triggerują się na kilka słów kluczowych i generalnie nie akceptują, że ludzie mają różne poglądy. No i nie wspominajmy, że wykopkowe narzekanie na kobiety to chleb powszedni tutaj.
  • Odpowiedz
@kulorok xddd ale fikol teraz zrobiłeś. Myślisz że kapitalizm to telefony i inne wygody? To tak samo jakbyś napisał że nie lubisz socjalizmu i nagle byś dostał rachunek za korzystanie ze szkoły, dróg, chodników, opieki medycznej itp. Xd ludzie ogar
  • Odpowiedz
@filip8192: no, rzeczywiście. Skrót interpretowany przeze mnie błędnie, bo jestem starym prykiem, który dzisiejsze slangi ledwie ogarnia. Mam nadzieję, że nikt od tego nie umrze.
  • Odpowiedz
Kobiety są takie, że jak trafi na samca alfa- chada konfederatę czy nawet pisowca to i tak nie będzie to przeszkadzać.

@Nowystaryziel: mało tego, jest udowodnione ze kobiety przejmują poglądy polityczne od mężczyzn z którymi sypiają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Co ma piernik do wiatraka. Sprzedaje swoje ciało, czyli swoją pracę. Nie ma pod sobą ludzi, nie wynajmuje mieszkań.

@Gregory960: Ale pracuje jako podwykonawca dla korporacji za pośrednictwem sprzedając swoje fotki.
  • Odpowiedz