Wpis z mikrobloga

• 205
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 203
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sumiru: na sylwestra można jechać gdzie indziej niż do zakopanego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni tego nie sprawdzają...
Można go nawet spędzić w domu a wyjechać sobie po nowym roku w góry za ułamek ceny i się świetnie bawić :D co kto lubi
Takie są ceny bo jest mnóstwo chętnych z nieznanych mi powodów
  • Odpowiedz
@Sumiru To świadczy o ujemnym ilorazie inteligencji, ta chęć wyjazdu na koncert disco polo organizowany przez reżim. Na termy można jechać w innym terminie. My z żoną jedziemy do Zakopanego na tydzień od 9 do 16 stycznia za 1200 zł, widoczek na góry, warunki dobre i do centrum 15 minut, pozdrawiam :)
  • Odpowiedz
Po pierwsze kto wynajmuje na booking i ma pretensje o cenę - przecież te portale naliczają sobie jakieś prowizje itp.

Dużo taniej znaleźć na

- olx

- nocowanie.pl

- lub grupka na fejsie noclegi zakopane

@kodecss: dziwne żeby portal o globalnym zasięgu nie naliczał prowizji ( ͡° ͜ʖ ͡°) wole wejść na booking, znaleźć ofertę, 3 kliki i gotowe. Na olx/grupki na fejsie rozumiem że trzeba
  • Odpowiedz
@jarzabek: legitny, sam z niego korzystam bo mieszkam w DE. Agreguje oferty. Wyloty są z DE ale to i tak się opłaca nawet z Polski przyjechać nas lotnisko do jakiegoś Berlina bo zwyczajnie są tańsze oferty niż z Polski.
  • Odpowiedz
  • 0
@SmutnoMi Typowy wykop jest typowy. Tutaj akceptacja jest tylko dla osób, które myślą podobnie jak Ty, innych trzeba wyśmiać i poniżyć w myśl oczywiście szeroko rozumianej i promowanej na tym portalu lewicowej tolerancji dla wszystkich i wszystkiego. Banda hipokrytów.
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy: kto jedzie do zakopanego odpocząć w ciszy? pomysł logicznie bo widzę ze masz z tym problem, są ludzie którzy lubia takie klimaty i są tacy jak ty którzy lubia spokój, ze jeszcze trzeba to komuś tłumaczyć ( _)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Może lubie chodzić po górach. W czym problem? xD Nigdy zimą nie byłem w górach chciałbym zobaczyć i wybrać sie na koncert.
  • Odpowiedz
@Punk911: Ale przeczytaj raz jeszcze to co napisałem. Wyraziłem swoją opinię, nie rugalem Opa, za to co on robi i gdzie jedzie. Wyraźnie napisałem, że co kto lubi, a Ty wyskakujesz jak Filip z konopi z tłumaczeniem mi rzeczy oczywistych, które wyżej i tak sam podkreśliłem xD.
  • Odpowiedz
@Sumiru Po co jechać na Sylwestra do Zakopanego. Nie lepiej pojechać w Bieszczady albo na zadupie w Karkonoszach? Gwarantuję że będzie lepsza atmosfera i przynajmniej nie dostaniesz raka płuc po wdychaniu tego smogu xD
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy: ale już musiałeś ujmować pisząc „oszustów i zakopiańskich krzykaczy”, typowy wykopek musi komuś napisać w jaki sposób się wypoczywa XD nikogo nie obchodzi co ty wolisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz