@Nighthuntero: Ale jak się boją przez komentarze skoro zgłosiła i do tego opisała w intrenecie. Czy boją się iść na policję, bo ktoś napisze "ja jej nie wierzę"? Przecież to pokazuje odwrotną sytuację, że jako społeczeństwo traktujemy to tak poważnie i tam mocno, że bez dowodów regularnie, bez wyroku, od razu przechodzimy do ataku. To dopiero power trip, móc napisać coś w Internecie co rzuci na kolana dowolnego faceta. Cały twitter
Ciekawe czy jak patrzy teraz na ten tatuaż, to ma w głowie, że przez to gówno zniszczyła chłopowi życie
@PolishBoyfriend: O czym ty w ogóle mówisz, to coś nie ma myślenia zdrowego człowieka, ona za kilka stówek była gotowa poświęcić karierę i reputację gościa. Jedyne o czym pewnie myśli to to, że nie udało się go zamknąć w więzieniu.
@Dlugi_1111: ta głupia #!$%@? powinna być codziennie ośmieszana w telewizji by ona i jej podobne pomyślały 100 razy zanim zajmą się jakimś "tematem" bo tu nie chodzi o jakąś solidarność jajników itp tylko o wybicie się, o wyświetlenia.
@eltanol3000: @Nighthuntero: no jak wrzuciła ti zdjęcia, że była na policji, to domyślam się, że jak typ okazał się niewinny, to chyba się zdołał wybronić w oczach ludzi
@Shatter: Jestes tak glupi czy udajesz? Ludzi nie obchodzi jak sprawa sie potoczy, ważne kogoś oczernić i tyle. To jak z lowcami pedofili, wrzucają twarze ludzi ktorych jak to twierdzą złapali na gorącym po czym Ci ludzie najczesciej nie dostają nawet zarzutów
@Nighthuntero: zastosowała się z tym papierkiem do wytycznych A. Steckiej (a było to zdjęcie pouczenia świadka/pokrzywdzonego, które można sobie znaleźć na necie i wydrukować)
@devorious: weź się typie hamuj. Jeśli gość jest niewinny to przecież ta baba wyszła na pajaca po całej akcji a nie on. A skoro tatuuje dalej, to dowód na to, że go ta akcja wcale nie zniszczyła w biznesie @Nighthuntero: no ja się zatrzymałem w całej aferze na tym, że ją tam wybronili i poszła na policję. Potem się dowiedziałem, że nikt nic nie widział, więc słowo przeciwko słowu, a
@Nighthuntero: ale to potwierdzone, że fejk zgłoszenie, bo pierwszy raz o sprawie słysze? Cięzko cokolwiek udowodnić bo słowo przeciwko słowu, a jednym argumentem jest to, że nie zapłaciła za tatuaz xd
@a__s dostaliście pozew od tatuażysty?
#wykop #logikarozowychpaskow #tatuaze #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #atencyjnyrozowypasek #moderacjacontent #pieklomezczyzn #kiciochpyta #afera
źródło: comment_1662891392bbZAb6RxW1vu5d6noFQu0O.jpg
PobierzCały twitter
@PolishBoyfriend: O czym ty w ogóle mówisz, to coś nie ma myślenia zdrowego człowieka, ona za kilka stówek była gotowa poświęcić karierę i reputację gościa. Jedyne o czym pewnie myśli to to, że nie udało się go zamknąć w więzieniu.
źródło: comment_1662912375l6BgU7C04OC1z3CgjhisAs.jpg
Pobierz@Nighthuntero: no ja się zatrzymałem w całej aferze na tym, że ją tam wybronili i poszła na policję. Potem się dowiedziałem, że nikt nic nie widział, więc słowo przeciwko słowu, a
@ThisMorison: Ja słyszałem, że do Meksyku. Zostawił rodzinę. Przykra sprawa. Nie będę się do niej odnosił.