@ThisMorison a to nie wyjeżdżał zanim drama miała miejsce. Z resztą ktoś powinien z tego wpisu tej baby wyrecytować wszystkie nicki, które jej uwierzyły i broniły i codziennie to uploadowac.
@Nighthuntero: z jego instagrama xD. Zmienił nick i ma wpisane miasto w USA ale on wcześniej już był artystą "on-road" czyli ze dziarał w różnych zakątkach świata.
@Nighthuntero: Ogólnie z nim pisałem o tej sprawie. Nie opłaca mu się jej zakładać sprawy bo by musiał wracać do Polski a to by to zbyt wiele kosztowało. Czekał na pozew od niej, ale nic nie wpłynęło.
kąd info, że jakkolwiek mu to zaszkodziło? Skoro babka pomoc poszła na policję to chyba sprawa została wyajsniona oficjalnie
@Shatter: no tak, bo osranie gościa w mediach społecznościowych przez białorycerzy w hermetycznym zawodzie to codzienny biznes na który nikt, zwłaszcza klienci, nie zwraca uwagi.
@Nighthuntero najgorsze były różowe i białorycerze, którzy zaczęli po mnie jechać jak stwierdziłem w jej wysrywie, że pewnie kłamie i nie rozumiem jak to jest być ofiarą molestowania xD strach ją tak sparaliżował, że nie mogła wypowiedzieć słowa aby przestał, ale na fajkę ją wypuścił i zadzwoniła w tym samym czasie do swojego wyimaginowanego chłopaka xD od razu wiedziałem, że typiara ściemnia i mam nadzieję, że tatuator pociągnie ją do odpowiedzialności
@ThisMorison: Skąd info?
@Nighthuntero: z jego instagrama xD. Zmienił nick i ma wpisane miasto w USA ale on wcześniej już był artystą "on-road" czyli ze dziarał w różnych zakątkach świata.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shatter: Pewnie poszła tak samo jak była molestowana.
@Shatter: no tak, bo osranie gościa w mediach społecznościowych przez białorycerzy w hermetycznym zawodzie to codzienny biznes na który nikt, zwłaszcza klienci, nie zwraca uwagi.
źródło: comment_1662906440PZOgsjeYpKtYK2ZUGgyliC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tego o
Komentarz usunięty przez moderatora