Aktywne Wpisy
niewiemjakiwybrac +450
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
robert5502 +126
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Właściwie od ponad roku nie robiłem żadnych ciągów obunóż, ale po zmianie klubu w którym prowadzę treningi mam do dyspozycji trap bara więc postanowiłem zobaczyć ile pójdzie. Lekkie 285kg, muszę pokombinować żeby założyć większy ciężar. Wcześniej wpadło kilka serii highpulli na 140kg i innych dynamicznych ćwiczeń. Obecna waga na czczo to ok 110kg. Niedługo szykuję się do pierwszego startu w mma, jak wynik będzie na korzyść to dam znać( ͡° ͜ʖ ͡°). Minęło 15 miesięcy trenowania sportów walki, oswoiłem się z tym, kondycyjnie jest już bardzo dobrze, sparingi stały się normą. Mam możliwość treningów w grupie zawodniczej z topką zawodników w Polsce z czego postaram się skorzystać. Tygodniowo wychodzi mi ok 8-10 treningów, 2xmotoryka, 1xzapasy, 1-2xtarcze, 4-5xmma.
#mikrokoksy #mma #silownia
@Darksed: To jeszcze "trochę" nad tą dynamiką musisz popracować. Bo na tarczach to jest "drewno".
@Boleslavic: 105-106
@Bartekgkw: Świeży nie byłem bo po 2h zapasów i pracy a samo nagranie jest z końcówki treningu. Ogień to sobie ogry wymyśliły, po prostu robić trzeba bo jakbym miał się napalać na każdy z 10 treningów w tygodniu to sił by nie starczyło.
@krypec: Na wykopie każdy waży 120 a rusza się jak