Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──

testoviron17 +239
Mordunie, on ma 73 lata, a śmieszkujemy jak coś przekręca, a my w jego wieku to z robakami nawet już pewnie nie pogadamy xD
#mecz
#mecz
źródło: temp_file5982497245676168862
Pobierz

Właściwie od ponad roku nie robiłem żadnych ciągów obunóż, ale po zmianie klubu w którym prowadzę treningi mam do dyspozycji trap bara więc postanowiłem zobaczyć ile pójdzie. Lekkie 285kg, muszę pokombinować żeby założyć większy ciężar. Wcześniej wpadło kilka serii highpulli na 140kg i innych dynamicznych ćwiczeń. Obecna waga na czczo to ok 110kg. Niedługo szykuję się do pierwszego startu w mma, jak wynik będzie na korzyść to dam znać( ͡° ͜ʖ ͡°). Minęło 15 miesięcy trenowania sportów walki, oswoiłem się z tym, kondycyjnie jest już bardzo dobrze, sparingi stały się normą. Mam możliwość treningów w grupie zawodniczej z topką zawodników w Polsce z czego postaram się skorzystać. Tygodniowo wychodzi mi ok 8-10 treningów, 2xmotoryka, 1xzapasy, 1-2xtarcze, 4-5xmma.
#mikrokoksy #mma #silownia