Aktywne Wpisy
vanguard +74
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dizel81 +17
Mumin wrzucił gniota, coś tam płakał że go noga boli, pojechali do tego japońskiego szpitala i rzekomo oboje z Madzią złapali jakieś pasożyty plus Mumin rzekomo ma też zakrzepicę i podwyższony cukier.
Muszą się udać do kardiologa w Kambo:)
#raportzpanstwasrodka
Muszą się udać do kardiologa w Kambo:)
#raportzpanstwasrodka
Zrobiłem wam podstumowanie tagów żebyście nie musieli lurkować.
Jprdl siedzi człowiek na tych spotkaniach i czas marnuje, połowa sie słowem nie odezwała i po co takie spotkanie organizować. Mieliśmy planning wczoraj, taski zaplanowaliśmy na dwa tygodnie a ja już połowe skończyłem, w ogóle to ja robie dużo a inni mało, a za to ja pracuje mało a inni dużo. Ostatnio mieliśmy sprint przerwany bo product owner źle policzył dni w kalendarzu i nie było retro, a za to w przyszłym sprincie będą dwa bo managerowi sie excel zepsuje jak bedzie wiecej planingów niż retro. A ostatnio scrum master sie położył na podłodze i udawał kajak xD i mówi - musicie wszyscy razem wiosłować bo jak będziecie nierówno wiosłować to będzie ten projekt(kajak) się kręcił w kółko. Beze mnie by ta firma upadła bez kitu, połowe projektów tylko ja ogarniam co sie dzieje.
Hej interesuję się informatyką i jestem bardzo zdolny a reszta to debile xD, czy ktoś mógłby polecić kurs na programiste, bo bootcamy to dla idiotów wiadomo, nic tam mądrego nie ma, wiem bo skończyłem. Szukam pracy ale literalnie nie ma ani jednej oferty jeśli nie masz 3 lat doświadczenia, nawet na juniora a przecież to to samo co intern. Ostatnio byłem na rozmowie w takim codishex'ie, tam live coding xD i każą napisać pętlę z dwoma warunkami wyjścia, oczywiście bez dokumentacji xD, tak, bo tak będzie wyglądać praca potem, bulwo. Jakaś Natalka z HR xD mnie pyta o oczekiwania finansowe, ale sami widełek nie podadzą, koledzy czy 3000 netto w mieście wojewódzkim to dużo czy mało?
Murki lepiej w ML czy we fronten, nie mam preferencji, ale we wszystkim sie odnajde. Kumpel jest testerem manualnym i mówi że tam dobrze płacą, ile może zarabiać taki tester po 3 latach? Widziałem ogłoszenie na data scientist 35k, wczoraj troche posiedziałem i już znam troche spark i scala, a czego musiałbym sie douczyć żeby być data scientist? Miał ktoś rozmowe i podzieliłby sie jakie były pytania?
Hej, dziś mam dla was poradnik na temat baz danych. Czym są, jakie są różnice, kiedy stosować i dlaczego sqlite to ukryty diament zapraszam do subskrypcji kanału i zakupu mojego podręcznika.
Komentarz usunięty przez autora