Aktywne Wpisy

Bunch +16
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz
bet730 +153
================
13. Polska - 33.375
================
W tym tygodniu, Polska zgarnia komplet punktów!
Jagiellonia
13. Polska - 33.375
================
W tym tygodniu, Polska zgarnia komplet punktów!
Jagiellonia
źródło: coeff_31.07
Pobierz

#blackpill #redpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #humorobrazkowy
źródło: comment_1661417650xIKbniQSqsvCLJqXidQsTE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
No ale im też nikt nie każe być w związkach. Skoro wola być terroryzowani i mieć dostęp to tzipy niż po prostu mieć spokój samemu to też ich problem.
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą ja w ogóle bym nie chciała mieć dzieci z kimkolwiek. Może bym się zastanowiła gdybym była milionerka, ale nie jestem i już mój wiek reprodukcyjny zbliża się do końca xD
@Tyrande:
źródło: comment_16614221185xnb6yBNVKkcow36tg34qR.jpg
Pobierz@cutthroat: to ja wyforsowałem to muj mem xDD
@Tyrande:
Ale samotnych facetów jest więcej wśród programistów niż wśród pracowników fabryki.
źródło: comment_1661424693o2ucsXJcZTB41YBeLUaDW5.jpg
PobierzOfc pracuje sama i będę pracować ale tak podwyższyć standard i zamienić najtańszy paprykarz na ten droższy byłoby miło xD
@harold97: no wlasnie ten brak adaptacji tutaj świadczy wlasciwie tylko o jednym