Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@harold97: zazwyczaj to paradoksalnie wzrost zamożności xD Nie trzeba już siódemki rodzeństwa do roboty w polu, ludzie nie chcą rezygnować z wygody i swojego trybu życia dla gówniaka i tyle xD A nie jakość partnerów XDDD
  • Odpowiedz
@NadmiarNiedoboru: tak, ale to też jest wina facetów, że w takich związkach tkwią. Mogą odejść, trochę ciężej jak się już ma dzieci.

No ale im też nikt nie każe być w związkach. Skoro wola być terroryzowani i mieć dostęp to tzipy niż po prostu mieć spokój samemu to też ich problem.
  • Odpowiedz
@se_mallo: no co moge napisać. Życie. Nie zaprzecze, że tak się nie dzieje. Aczkolwiek o większości bym polemizowała.

Zresztą ja w ogóle bym nie chciała mieć dzieci z kimkolwiek. Może bym się zastanowiła gdybym była milionerka, ale nie jestem i już mój wiek reprodukcyjny zbliża się do końca xD
  • Odpowiedz
myślę, że mimo wszystko chodzi o finanse. Żeby chcieć mieć dzieciaka trzeba mieć trochę wolnej kasy. Jak one nie zarabiają wystarczająco

@Tyrande:

Ale samotnych facetów jest więcej wśród programistów niż wśród pracowników fabryki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@harold97: Pani doktor myli skutek z przyczyną. Od naukowca oczekiwałbym bardziej fachowej analizy a nie bylejakiego "nie mają dzieci bo nie ma z kim je mieć" i pora na CS.
  • Odpowiedz
@eeemil: ehhh a bym przygarnęła takiego programistę 15k. Byle by z charakteru był normalny. Może być nawet brzydkim karłem xD
Ofc pracuje sama i będę pracować ale tak podwyższyć standard i zamienić najtańszy paprykarz na ten droższy byłoby miło xD
  • Odpowiedz
@Mjj48003: gdizes ostatnio czytalem i jako jestem daleko od tych pillów bo sam mam ulozone zycie i mam w------e xD to faktycznie zachodnie wartosci to promowanie zachowań low-testosteronowych, ugodowych, lagodnych a potem kobiety placza ze nie ma meskich mezczyzn.
  • Odpowiedz
@typowy_lobuz: Męski pleasing zawsze powoduje irytację wśród kobiet. Niezależnie od jej typu osobowości. Żyjemy w świecie, który jest grą, do której wciąż dostajemy złe wskazówki. Od starych, przez szkołę, aż po mass media i społeczeństwo. Kobieta marząca o twardzielu będzie pisać w komentarzach, że chce "poznać w końcu romantyka", walcząca z kapitalizmem lewicowa aktywistka będzie wyśmiewać przez cały czas ludzi, którzy próbują ułożyć sobie życie pracą w korpo lub w
  • Odpowiedz