Przypominam, że to już minęło już tego nie doświadczysz Nigdy nie było ci danę poczuć tej spontanicznej bliskości Gdy inni bawili się, poznawali, zaliczali socjalskilla ty musiałeś #!$%@?ć w polu a na jakiekolwiek próby wyjścia kończyły się histerią matki ,,gdzie ty chcesz iść do tych złych ludzi, w domu siedź" I tak ten ,,Grzeczny chłopiec" stał się wyalienowanym zgorzkniały podludziem
@harold97: Co to ma do blackpilla? Takie taguj najwyżej #przegryw. A i to nie do końca. Tutaj, mam taką nadzieję, sporo chłopa jednak zaliczyło ten okres.
@harold97: Jednostkowe przypadki. Większość ludzi przez to jednak przeszła. Ja byłem chudym, niskim, grzecznym chłopakiem a i tak to wszystko zaliczyłem. Dużo robiło to, na jakich znajomych się trafiło i kwestia tego, czy miało się w sobie jakieś cechy (do dziś nie wiem jakie), które sprawiały, że ludzie za naszą lekką "pierdołowatość" nie chcieli nas gnębić a raczej przygarnąć. Mnie pod skrzydła wzięli największe łobuzy w klasie i od razu
Jednostkowe przypadki. Większość ludzi przez to jednak przeszła. Ja byłem chudym, niskim, grzecznym chłopakiem a i tak to wszystko zaliczyłem. Dużo robiło to, na jakich znajomych się trafiło i kwestia tego, czy miało się w sobie jakieś cechy (do dziś nie wiem jakie), które sprawiały, że ludzie za naszą lekką "pierdołowatość" nie chcieli nas gnębić a raczej przygarnąć. Mnie pod skrzydła wzięli największe łobuzy w klasie i od razu mi skoczyły notowania
@Nighthuntero: Nie rozumiem, przepraszam. A sprawdziłem w google. Co ja mam do Oskarka, to nie wiem, bo nie spełniałem chyba w owym czasie warunków bycia Oskarkiem ale OK.
@DocentMarzanek: oskarek nie zna realiów życia podludzi, jeśli masz wygląd to będziesz miał nastoletnią miłość nawet jak nie będziesz tym ,,łobuzem" jak nie masz to niemożliwe by takową miłość mieć A jeszcze twoje ,,jednostkowe przypadki" jeszcze bardziej podkreśla oderwanie od rzeczywistości Kiedy wy mieliści związki my podludzie byliśmy tymi przysłowiowymi typami którym laski góra i to nie zawsze dawały żółwika na powitanie, a z resztą się przytulały, bo nas podludzi
@TurboDynamo: zacznijmy od tego, że jestem podludziem i dlatego nikt się nie zakocha jak już nie miałem powodzenia do teraz to już mieć nie będę dalej idąc teraz już nie będzie ,,a fajnie podobasz mi się" i te cała niewinna nastoletnia miłość tylko na start pytania ,, Masz samochód ? Jaki? Masz mieszkanie? Jakie?" i dopiero jak obliczenia wyjdą pozytywnie mogę składać wniosek czy jestem wystarczająco dobrą opcja
@harold97: ale wiesz że mówiąc sam do siebie takie komunikaty powodujesz że nigdy się nie zakochasz? To się nazywa samospełniająca się przepowiednia. Działasz kontr produktywnie. Jeśli jesteś jak to mówisz podludziem - to nie musisz sobie w kolko tego powtarzać.
Kiedy wy mieliści związki my podludzie byliśmy tymi przysłowiowymi typami którym laski góra i to nie zawsze dawały żółwika na powitanie, a z resztą się przytulały, bo nas podludzi po prostu się brzydizły
@harold97: A to nie bylo tak ze przez cala klase ani razu sie do niej nie odzezwales i tak wgl to cie totalnie nie znala? Przytulala to do kumpli z klasy z ktorymi rozmawiala i miala jakies
@szypkigosc: 1.to ze szkoły się znaliśmy, jestem podludziem ale ludzie lubią ze mną gadać 2. #!$%@? laski przytulają się na powitanie do kolesi których nigdy wcześniej na oczy nie widziały XD
już tego nie doświadczysz
Nigdy nie było ci danę poczuć tej spontanicznej bliskości
Gdy inni bawili się, poznawali, zaliczali socjalskilla ty musiałeś #!$%@?ć w polu a na jakiekolwiek próby wyjścia kończyły się histerią matki ,,gdzie ty chcesz iść do tych złych ludzi, w domu siedź"
I tak ten ,,Grzeczny chłopiec" stał się wyalienowanym zgorzkniały podludziem
#p0lka #blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill
XDDDD
A jeszcze twoje ,,jednostkowe przypadki" jeszcze bardziej podkreśla oderwanie od rzeczywistości
Kiedy wy mieliści związki my podludzie byliśmy tymi przysłowiowymi typami którym laski góra i to nie zawsze dawały żółwika na powitanie, a z resztą się przytulały, bo nas podludzi
jak już nie miałem powodzenia do teraz to już mieć nie będę
dalej idąc teraz już nie będzie ,,a fajnie podobasz mi się" i te cała niewinna nastoletnia miłość
tylko na start pytania ,, Masz samochód ? Jaki? Masz mieszkanie? Jakie?" i dopiero jak obliczenia wyjdą pozytywnie mogę składać wniosek czy jestem wystarczająco dobrą opcja
Komentarz usunięty przez moderatora
@harold97: A to nie bylo tak ze przez cala klase ani razu sie do niej nie odzezwales i tak wgl to cie totalnie nie znala? Przytulala to do kumpli z klasy z ktorymi rozmawiala i miala jakies
2. #!$%@? laski przytulają się na powitanie do kolesi których nigdy wcześniej na oczy nie widziały XD