Przypominam, że to już minęło już tego nie doświadczysz Nigdy nie było ci danę poczuć tej spontanicznej bliskości Gdy inni bawili się, poznawali, zaliczali socjalskilla ty musiałeś #!$%@?ć w polu a na jakiekolwiek próby wyjścia kończyły się histerią matki ,,gdzie ty chcesz iść do tych złych ludzi, w domu siedź" I tak ten ,,Grzeczny chłopiec" stał się wyalienowanym zgorzkniały podludziem
@Lefty: z to nie przegryw tylko czysta prawda, jak już nie miałeś tej miłości to nie doświadczysz jej i nawet nie myśl, że będzie inaczej wszystko pasuje
@harold97: nie ja mylę skutek z przyczyną tylko ty. Nie widzisz że wmawianie sobie tych wszystkich komentarzy to tak na prawdę dokuczanie samemu sobie. Wystarczyłoby być przegrywem i tyle - nie myslec o tym że jesteś nim. Ale ty wolisz sam sobie dokuczać tak jak ci którzy prześladowali cię w szkole.
@DocentMarzanek: Ja za każdą zmianą w procesie edukacji zupełnie przypadkiem zmieniałem się w zupełnie inną osobę xd W podstawówce miałem mix patusów z normalnymi ludźmi w klasie i byłem takim autystycznym dzieciakiem z masą fobi z który był dokładnie po środku jeśli chodzi ilość znajomych (ani dużo ani mało). W gimnazjum trafiłem na Full patologie i byłem tyranym przegrywem bez znajomych (nie za fajny okres w moim życiu), a w liceum
#!$%@?. Zacząłem właśnie związek. Lvl 27 here. 6 lat byłem sam. Wcześniej miałem kilkuletni związek, ale teraz w tym czuje się dużo bardziej nastolatkowo jak wtedy. Jest pełno ekscytacji sobą nawzajem i radochy z odkrywania siebie. Tylko budowane jest na dużo dojrzalszym fundamencie niż te ileś lat temu. Więc to nieprawda że to przeminie i nie wróci. Prędzej przeminą młodzieńcze dramy bo rozmawiałeś z jej besti a ona jest zazdrosna i inne
Jednostkowe przypadki. Większość ludzi przez to jednak przeszła.
Zdejmij różowe okulary. Większość młodych ludzi nie miała czegoś takiego. Przedstawianie upięknionej wersji świata jest szkodliwe. Nastoletnie miłości dla prawie każdego to może były 20, czy nawet jeszcze 15 lat temu.
@harold97: ale wiesz że mówiąc sam do siebie takie komunikaty powodujesz że nigdy się nie zakochasz? To się nazywa samospełniająca się przepowiednia. Działasz kontr produktywnie. Jeśli jesteś jak to mówisz podludziem - to nie musisz sobie w kolko tego powtarzać.
już tego nie doświadczysz
Nigdy nie było ci danę poczuć tej spontanicznej bliskości
Gdy inni bawili się, poznawali, zaliczali socjalskilla ty musiałeś #!$%@?ć w polu a na jakiekolwiek próby wyjścia kończyły się histerią matki ,,gdzie ty chcesz iść do tych złych ludzi, w domu siedź"
I tak ten ,,Grzeczny chłopiec" stał się wyalienowanym zgorzkniały podludziem
#p0lka #blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #redpill
wszystko pasuje
Wystarczyłoby być przegrywem i tyle - nie myslec o tym że jesteś nim. Ale ty wolisz sam sobie dokuczać tak jak ci którzy prześladowali cię w szkole.
rozumiesz ? Skutek i przyczyna
Komentarz usunięty przez autora
Zdejmij różowe okulary. Większość młodych ludzi nie miała czegoś takiego. Przedstawianie upięknionej wersji świata jest szkodliwe. Nastoletnie miłości dla prawie każdego to może były 20, czy nawet jeszcze 15 lat temu.
@TurboDynamo: T E R A P I A !!!