Dlaczego większość dziewczyn z którymi pisze bardzo wolne odpisuje albo wcale? Jest to frustrujące. Zaczynam sie zastanawiac czy te moje wiadomosci wogle dochodzą. Mogę coś zrobić w tej sytuacji, wysłać jeszcze sms jakiś? Zależy mi na niej. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #randkujzwykopem
@soshiu: bo jesteś jednym z tysiąca, też by ci było ciążko każdemu odpisywać, szczególnie jeśli byłbyś któryś na liście priorytetów. Prowadziłem serwis i odpisywanie na każdego maila jest męczące, czaso- i pracochłonne
@soshiu: ale napisz jej coś konkretnego, zadaj jakieś pytanie, komunikuj się bardziej niż tylko pojedynczymi słowami. Co byś odpisał na "miłego dnia" oprócz "dziękuję, nawzajem"? Tym bardziej, że dzień wcześniej napisałeś jej dokładnie to samo. Jak rozmawiać z takim człowiekiem, kiedy do niej mogą wypisywać inne, ciekawsze osoby, pomyślałeś może o tym, że najpierw trzeba nauczyć się rozmawiać z ludźmi, żeby jakoś ich sobą zainteresować czy zatrzymać przy sobie? To co
@soshiu: ale co, planowałeś tak codziennie pisać "hej miłego dnia" i nic więcej? Ona ci odpisała, a ty nie pociągnąłeś tematu ani nic, to za drugim razem jej się odechciało xD
#przegryw Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu zakup którego nie będę nigdy żałował a nawet bym dopłacił: nowe słuchawki. Tak to można słuchać, utwory które znałem nabrały nowego blasku. #wygryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@bardzogrubababa: To po co w ogóle odpisuję? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora