Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +142
źródło: 20251130_113723
Pobierz

źródło: comment_1660093775GM9Lp3WDV4i78s9EZVruVk.jpg
Pobierz@Kambiodolor2137: xD to chyba nie wiesz jak skala działa. W głupim AWS dla "cywila", bez super kontraktu, transfer gigabajtów to są dosłownie grosze, a co dopiero gdy mowa o firmie, która ma swoją infrastrukturę, a
@jurii: Jak się ma telefon w abonamencie u wiodących operatorów w kraju, to nawet można korzystać z Legimi za 20 zł/m-c, z możliwością rezygnacji w każdym momencie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z
Ale od kiedy to cena końcowa ustalana jest przez
Patrz ze gier komputerowych teraz się już nie piraci, steam zabił piractwo praktycznie do końca. 15l temu normą był bearshare i utorrent u polskiego nastolatka, teraz ma promocje na steam raz na pół roku gdzie kupuje gierki po taniości.
Ja nie ściągnąłem pirata od 10 lat bo to się po prostu nie opłaca, nie ma sensu ryzykować.
Mp3 tez nie używam oprócz
Jednocześnie ekologia idzie się ebać gdy ktoś poczuje forsę.
@jurii: Legimi jest fajną usługą, ale bym się tak nie rozpędzał z tym co chcesz, ani ile chcesz.
1. Katalog jest pokaźny, bo jest tam jakieś 140 tysięcy pozycji, ale nie wszystkie książki są dostępne w abonamencie. Za niektóre musisz po prostu zapłacić dodatkowo.
2. Jak masz Kindle to nie masz ile chcesz, bo masz
@ZygmnuntIgthorn: Dokładnie, i tak samo jest z różnymi formami dystrybucji książek.
@ButtHurtAlert: Trochę nie rozumiem dlaczego mi to