goferek
1292
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
DarkZizi
@goferek: Jakie to było smutne
501
WabiSabi
@MeandrycznaMonaterka: ale Michael odchodzi już w sezonie 7., wszystkich jest 9 i w ostatnim akurat się pojawia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
301
A.....e
A.....e
@goferek: Creed już zdążył zajumać kubek
102
StdPtr
StdPtr
@goferek: to było smutne ale tak samo smutne było to co zrobili z Andym w ostatnich sezonach ( ͡° ʖ̯ ͡°) miał wielki potencjał i świetnie do siebie pasowali z Erin i nagle takie coś...
75
MeandrycznaMonaterka
@goferek: Nie dokończyłem ostatniego sezonu. The Office bez Michaela to nie to samo...
63
Iudex
@goferek Smutne to jest to, że stacja z jakichś personalnych pobudek zarżnęła jeden z najważniejszych seriali ever. Ta produkcja zasługiwała na zamknięcie w ramach bez wymuszonych akcji. Serial dawał radę nawet bez Micheala, ale to nie tak miało być.
63
ChwilowaZielonka
@DnobezDNA: w podcascie w którym robią Angela i Pam gdzie opowiadają ciekawostki z planu powiedzieli ze Majkel pojawił się na planie jako niespodzianka dla całej ekipy dlatego miał tak mało tekstu by nie wymieniać go w scenariuszu i nie psuć niespodzianki
47
sklerwysyny_pl
sklerwysyny_pl
@DnobezDNA: Carell miał kontrakt na 7 sezonów, a w międzyczasie Comast kupił NBC i nowy właściciel nie przejął się przedłużeniem kontraktu
43
D.....i
D.....i
@goferek: (╯︵╰,)
32
potatowitheyes
@goferek: Mi łzy pojawiły się w oczach, gdy Michael żegnał Oscara (╯︵╰,)
27
ChwilowaZielonka
@goferek: @Balcus: Mi brakowało w ostatnim odcinku dopowiedzenia czym on się teraz zajmuje czy znalazł prace w branży czy może realizuje się jako scenarzysta bo to było jego marzenie :D może kręci jakieś niskobudżetowe produkcje i zatrudnił by Andiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
19
emesc
emesc
@DnobezDNA

@WabiSabi w ostatnim odcinku to jest ten sam aktor ? Bo bardzo małomówny jest i widać że taki zniszczony jakby

Podobno to że prawie nic nie mówi wynikało z faktu że powyżej jakiejś tam ilości tekstu musieli by go wrzucić w creditsy i mną chcieli jego dialogów w scenariuszu, jego pojawienie się było niespodzianką dla reszty ekipy i było utrzymywane w tajemnicy. Carell nie chciał też przyćmiewać roli innych
17
sklerwysyny_pl
sklerwysyny_pl
Jenna żegna Steve’a
8