@goferek: to było smutne ale tak samo smutne było to co zrobili z Andym w ostatnich sezonach ( ͡° ʖ̯ ͡°) miał wielki potencjał i świetnie do siebie pasowali z Erin i nagle takie coś...
@goferek Smutne to jest to, że stacja z jakichś personalnych pobudek zarżnęła jeden z najważniejszych seriali ever. Ta produkcja zasługiwała na zamknięcie w ramach bez wymuszonych akcji. Serial dawał radę nawet bez Micheala, ale to nie tak miało być.
@DnobezDNA: w podcascie w którym robią Angela i Pam gdzie opowiadają ciekawostki z planu powiedzieli ze Majkel pojawił się na planie jako niespodzianka dla całej ekipy dlatego miał tak mało tekstu by nie wymieniać go w scenariuszu i nie psuć niespodzianki
@goferek: @Balcus: Mi brakowało w ostatnim odcinku dopowiedzenia czym on się teraz zajmuje czy znalazł prace w branży czy może realizuje się jako scenarzysta bo to było jego marzenie :D może kręci jakieś niskobudżetowe produkcje i zatrudnił by Andiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WabiSabi w ostatnim odcinku to jest ten sam aktor ? Bo bardzo małomówny jest i widać że taki zniszczony jakby
Podobno to że prawie nic nie mówi wynikało z faktu że powyżej jakiejś tam ilości tekstu musieli by go wrzucić w creditsy i mną chcieli jego dialogów w scenariuszu, jego pojawienie się było niespodzianką dla reszty ekipy i było utrzymywane w tajemnicy. Carell nie chciał też przyćmiewać roli innych
Witam wszystkich. Zrzutka już działa, prosiłbym o chociaż grosz. Nie spałem całą noc, kotka chyba też. Teraz się położyła i sobie śpi tak jak może. Mnie już głowa boli od płaczu, tak bardzo kocham tego urwisa :( Dziś idę do drugiego weta, jeśli stwierdzi podobnie to moje życie przestanie mieć sens...
Podobno to że prawie nic nie mówi wynikało z faktu że powyżej jakiejś tam ilości tekstu musieli by go wrzucić w creditsy i mną chcieli jego dialogów w scenariuszu, jego pojawienie się było niespodzianką dla reszty ekipy i było utrzymywane w tajemnicy. Carell nie chciał też przyćmiewać roli innych