Wpis z mikrobloga

@rozowyslonikx: I git. Nie rozumiem tej krytyki. Prawie całe studia obiady mialam za darmo. Czasem tez interesująca rozmowie, wiec opłacało się. Sami chcieli płacić za obiad, to płacili. Mówili, ze ja zapłacę na 2 randce, ale druga była 1 na 20, bo rzadko mi się ktoś podobał.
  • Odpowiedz
  • 3
@Jah00

@rozowyslonikx: Tak, tak, korzystaj szybciej, bo jutro się się obudzisz i sama będziesz miała 45 lat i nastoletniego syna. A gościu dostał za swoje. Pamiętajcie dzieci, nigdy do restauracji na pierwszą randę, zawsze na spacer lub kawę.

Kawę? Dziś kawa potrafi kosztować tyle co kolacja przed pandemią.
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx:
Brawo Ty- "zaradna i sprytna" kobieta :D
Trochę to smutne, że wielu facetom wystarczy dać trochę uwagi i odrobinę zainteresowania okazać a oni już zaczynają inwestować w relację nieproporcjonalnie.
Bo dla mnie stawianie kolacji i kupno róż dziewczynie, z którą tylko rozmawiałem przez aplikację to jakaś pomyłka.
Jedyne co ty zainwestowałaś to chwilę czasu na pisanie z gościem więc generalnie podsumowując wykorzystujesz gościa bo z góry wiesz, że on Cię nie
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: z jednej strony szanuje, bo jak trafia sie laska ktora za mnie placi to roboe tak samo. Ale z drugiej strony mężczyźni starzeją sie jak wino a kobiety jak mleko wiec pomyśl czy ciebie ktos gdy bedziesz miala 45 lat zaprosi na kolacje nawet jesli to ty będziesz sponsorem :) mysle, ze w okolicach 30 moze byc juz ciężko wiec naciesz sie tym czasem ktory masz teraz, bo uwierz
  • Odpowiedz