Wpis z mikrobloga

Wróciłam z randki z 45 latkiem, w poprzednim wpisie napisałam w jaki sposób mnie oszukał z wiekiem. Ja mam 19 lat, wiec dzieli nas spora różnica wiekowa, dało się to odczuć bardziej niż z 30 latkami, wiadomo. Szczerze mówiąc byłoby lepiej gdyby on siedział na przeciwko mnie, a nie obok, bo w trakcie spotkania kilka razy mnie dotknął po nodze, a na pożegnanie chciał pocałować. Ma syna 4 lata młodszego ode mnie. Mimo wszystko - było warto, najadłam się za darmo i kwiaty dostałam tak jak obiecał, wiec stonks. Myśle, ze na luzie uda mi się zrobić challenge z codzienna randka w restauracji z innym facetem. #badoo #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
rozowyslonikx - Wróciłam z randki z 45 latkiem, w poprzednim wpisie napisałam w jaki ...

źródło: comment_1658594787cJazIJhTf6vqHrcQyVUsLF.jpg

Pobierz
  • 138
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rozowyslonikx: taki hejt na nią ale nie wyobrażam sobie co oprócz kasy może zaoferować 45 latek (jeszcze oszukujący co do wieku xd) 19 latce? Stare januszowe ciało, rabat na voltaren czy mądrość życiową polegającą na tym że podrywa nastolatki i nie potrafi sobie życia ułożyć? xD
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: doceniam umiejętnego baita, w dodatku obnażającego opinię tłumu nt kobiet, ale nie wydaje Ci się że niepotrzebnie podajesz miasto w którym odbywa się akcja? Przecież w końcu wrzucisz zdjęcie zrobione powiedzmy z kwietnia z jakiejś restauracji a okaże się że zdążyli zmienić wystrój i będzie imba na tydzień.
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: A informujesz typów, że to jednorazowy wypad czy dajesz im złudną nadzieję?
I jeszcze mnie ciekawi - jak spotkasz chłopaka, z którym naprawdę złapiesz dobry kontakt to będziesz kontynowała challenge?
  • Odpowiedz
@MAT182: Staram się nie wybierać takich mega drogich żeby tak bardzo nie odstraszać chłopów, ale na 1 dzień challenge poszłam do takiej lepszej restauracji gdzie zamówiliśmy patelkę owoców morza, drineczki i makaron. Te naleśniki to był w sumie moj pomysł, bo miałam ochotę, jakbym chciała to poszlibyśmy do bardziej fancy restauracji
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: Założę się, że gdybyś odpaliła wołacza to jutro miałabyś pełną listę 50 mirków gotowych pójść z Tobą na randkę i zapłacić za kolację bylebyś tylko zrobiła sobie z nimi zdjęcie i oznaczyła na fejsie xD
  • Odpowiedz
nawet jeśli to bait to jakiś typ 45 lvl chciał poruchać młoda dupeczke za naleśniki a wszyscy widzą problem w tym, że nu się ten sprytny plan nie powiódł. XD

@iEarth: wszyscy widzą problem, bo typiara robi w huja masowo mężczyzn (bez względu na intencje, no chyba że zakładasz z góry że wszyscy mężczyźni są źli, wtedy sugeruje udać się na terapie), nacinając ich na koszta.

Oczywiście krytyki ze strony różowych tutaj nie
  • Odpowiedz