Wróciłam z randki z 45 latkiem, w poprzednim wpisie napisałam w jaki sposób mnie oszukał z wiekiem. Ja mam 19 lat, wiec dzieli nas spora różnica wiekowa, dało się to odczuć bardziej niż z 30 latkami, wiadomo. Szczerze mówiąc byłoby lepiej gdyby on siedział na przeciwko mnie, a nie obok, bo w trakcie spotkania kilka razy mnie dotknął po nodze, a na pożegnanie chciał pocałować. Ma syna 4 lata młodszego ode mnie. Mimo wszystko - było warto, najadłam się za darmo i kwiaty dostałam tak jak obiecał, wiec stonks. Myśle, ze na luzie uda mi się zrobić challenge z codzienna randka w restauracji z innym facetem. #badoo #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis
@rozowyslonikx: Tak, tak, korzystaj szybciej, bo jutro się się obudzisz i sama będziesz miała 45 lat i nastoletniego syna. A gościu dostał za swoje. Pamiętajcie dzieci, nigdy do restauracji na pierwszą randę, zawsze na spacer lub kawę.
@rozowyslonikx: ja #!$%@?ę, to już wiem, czemu różowe nie chcą ze mną nigdzie wyjść, co max. co oferuję to spacer, ewentualnie kawa/herbata albo lody, a nie jakieś drogie wyjście do baru czy restauracji. Dzięki, że mnie uświadamiasz, że nie mam szans ze swoim podejściem. No nic, zostanie tylko praca, siłownia i droga do czarodzieja. :D
@drZwiebelschalener: Nie wiem, bo nawet buziaka dać mu nie chciałam. Może i zadowolony, ale ogólnie to powiem ci, ze dziwnie się poczułam jak mi powiedział o tym synie 4 lata młodszym ode mnie
@rozowyslonikx: jak byś jeszcze robiła krótkie recenzje miejsc gdzie chodzicie to byłoby zajo bo też z gd jestem i mi się przyda jak ktoś obczai tyle miejsc xD
Jak mnie irytują te wieśniaki z wiosek co do miasta przyjechały i teraz oczekują, że w mieście będzie tyle zieleni co na wsi, nie będzie dróg i żeby samoloty i pociągi nie hałasowały w nocy xdddd
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora