Aktywne Wpisy

Codon +23
#gielda #inwestycje #portfelgrubasa Dzisiaj bardzo dobry dzień, wracamy na 9 z przodu. Jeszcze trochę ponad milion i będę znów krążył wokół ATH.
Ostatnio bujało nieźle - jeszcze tydzień temu było poniżej 8,5 mln. Taka rzeczywistość portfolio bardzo mocno skupionego na tech, AI, półprzewodnikach i space.
Ostatnio bujało nieźle - jeszcze tydzień temu było poniżej 8,5 mln. Taka rzeczywistość portfolio bardzo mocno skupionego na tech, AI, półprzewodnikach i space.
źródło: image
Pobierz
lubieczipsy_ +65

źródło: comment_1657186620n9o1eblTGQXgmuXTVqpjkm.jpg
PobierzTak jak jest, jest dobrze
@robertx: Jakie zagrożenie przecież samochodem jeżdżą osoby które znają przepisy oraz nie powodują nigdy niebezpiecznych sytuacji xd
Proponujesz absurdalne rozwiązania nie praktykowane w żadnych rozwiniętych krajach i zbywasz dyskusje takim tekstem. 10/10. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@robertx: Hę? Skąd by się wzięło to ogromne zagrożenie, gdyby wprowadzono dany przepis i z wyprzedzeniem o nim poinformowano? Mało kto staje na stopie, ale też nie słyszy się raczej o wypadkach, gdy ktoś wjechał w inny samochód stający na stopie, bo kierowcy wiedzą, że jest taki obowiązek.
Jak czytam komentarze pod. takimi newsami to mam ochotę niektórych bić za idiotyzm, niestety jestem grubasem z suchą klatą, więc przeciętna Marzena w średnim wieku by mnie r-----------a
źródło: comment_1657206098uv5zNmVXtI14t6S6sdmvKa.jpg
PobierzJest materiał na yt na ten temat. W skrócie - rowerzysta zatrzymując się traci sporo impetu a ponowne rozpędzenie się jest bardzo czasochłonne.
Zakładając ze kierowca powinien go przepuścić - marnuje więcej czasu czekając przed przejściem.
Chyba ze zakładasz Polska sytuacje - czyli kierowcy ignorują przepisy i przejeżdzają mimo ludzi czekających na przejściu.