Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Może jakiś początkujący Unity3D dev chce dołączyć do fajnego summer projektu gierki mobilnej? Gierka jest już na appstore, odpłatny freelance 20h tygodniowo. Można się wiele nauczyć i w miarę szybko wdrożyć. Nie jesteśmy korpo, a spoko zespołem, który może wiele doradzić i zmentorować...
#unity3d #c# #warszawa #praca #pracait #progamowanie #gamdev #ios
Casualowa mobilka gdzie sobie hodujesz rybki i rozwijasz rafę z elementami social multiplayer. Potrzebujemy kogoś kto pomoże nam po implementować pare widoków i featerów czasem fixnąć jakiegoś buga. Gierka już od paru lat na rynku, właśnie przeszła lifting.
Linki wrzucam na DM, bo nie chce żeby mnie wykop sprofilował :)