Nie jest wzorcowa ale jest bezpieczna i spełnia założenia martwego ciągu. Na zasadach strongman by było zaliczone, na zasadach trójbojowych nie (paski) A nie jest wzorcowa, bo to mój maksymalny cieżar
MordA....."uwierz w siebie...." ....o cO CHODZii ??! KtO....?!! ....JA ?? ....pamiętaJ żE z OLiiMPiiJCZYKiiEM rozmawiasz....!! ....a cO dO WiiARY w SiiEBiiE tO POLSKA i POLACY powinni WSŁUCHAć SiiĘ w TwojE SŁoWA !! auuuU
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
https://www.youtube.com/shorts/6vXiOy-eoL4
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
źródło: comment_1656688079ckM89FJhZBz2RX5povaXTr.jpg
Pobierzźródło: comment_16566885878VZAmHQhNaklS4cts9JhSb.gif
PobierzCo masz na mysli
- Poprawnie dla bezpieczeństwa
-
Nie jest wzorcowa ale jest bezpieczna i spełnia założenia martwego ciągu. Na zasadach strongman by było zaliczone, na zasadach trójbojowych nie (paski)
A nie jest wzorcowa, bo to mój maksymalny cieżar