Aktywne Wpisy
Nasi polscy offroadowi tytani intelektu nie zawodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
źródło: 53802
Pobierz
qzety +2
źródło: 1000014166
Pobierz

#latwogang
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Wito1994: Jakbym miał chore dziecko to chciałbym żeby państwo miało pieniądze na odpowiednią opiekę, a nie żebym musiał chodzić po prośbie i żebrać od fundacji. Po to płacę składki żeby w razie potrzeby mi NFZ pomógł, a nie żeby celebryci w akcie autopromocji i litości zrobili sobie zdjęcie na zbiórce na moje dziecko.
Ale jestem
@Ridez: mi to się wydaje, że ludzi bardziej boli p---------e, że to wszystko na chore dzieci a potem widzą, że oni sobie wypłacają konkretne wynagrodzenie plus pewnie jeszcze sporo funduje im sama fundacja (wyjazdy, pobyty w hotelach i inne takie)
Po prostu w Polsce istnieje przekonanie, że fundacja ma pomagać za free a niestety
@Wito1994: xD
Takie zbiórki jedyne co robią wśród mas analfabetów to rozsiewają przekonanie że NFZ nic nie robi i dobroczynność ratuje świat, gdzie takie zbiórki nie robią nawet 1% budżetu NFZ który trzyma ten kraj przez upadkiem w przepaść. Ludzie autentycznie myślą że leczenie jest możliwe wyłącznie dzięki
W Niemczech składka zdrowotna jest stosunkowo dużo wyższa niż w PL xd
@MalinowyGarncarz
Za tyle przeciętny wykopek nie wstaje z łóżka
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chuopijak: Czyli zgodnie z planem, nie trzeba dokładać na NFZ, zrobią kolejna zbiórkę xd
@mlodygustaw: Nom, i jestem za tym żeby w Polsce ją też podnieść zamiast się wygłupiać ze zbiórkami na każdego chorego chłopczyka. U nas aktualnie trwa proces likwidacji publicznej służby zdrowia
źródło: 1000064620
Pobierz