Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
mk321 +11
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pracbaza #praca #januszex #pracait #programista15k #programista25k #korpo #korposwiat #zalesie
@DobrzeNaoliwioneLozysko: Chciałbyś mieć 1% mojej charyzmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W większości miejsc pracy umiejętności społeczne (a odrzucający wygląd nie pomoże) są równie ważne jak twarde kwalifikacje, często nawet bardziej. Nawet w IT.
@a5f5c1: nie, ale oczekuje minimum przyzwoitości. W sensie nigdy mi się nie zdarzyło, ale raczej nie brałbym poważnie człowieka, który włączył się na spotkanie rekrutacyjne bez koszulki czy u---------y smarem/jedzeniem/gównem. Poza tym nie ma znaczenia, liczy się wiedza i umiejętności techniczne. To nie wybory miss mokrej monady...
@suqmadiq2ama: haha dobry żart, ale spoko, z wiekiem się nauczysz, że jednak kwestie interpersonalne to jest coś ważnego.
Ale jak ktoś przyjdzie na rozmowę jak menel z wyboru typu jakieś brudne ubranie (raz prowadziłem rekrutacje i typ w koszulce miał dziurę i jeszcze czymś wybrudzona była i wyblakła) - szczególnie, że to było zdalnie, na żywo bym jeszcze mógł zrozumieć, że coś się stało, alob ktoś ma tak tłuste włosy, że aż
Pro-tip: zapomnij o rekrutacji - WSZĘDZIE gdzie idziesz
@JimNH777: cenny pro-tip, dzięki, potwierdzam, że tak niestety jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)