Aktywne Wpisy

sildenafil +264
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1655655718lKyK1PK8ReYSUIlCfT31yW.jpg
PobierzA może chcesz kontakt do Greka? Takis świetny gość. Jak byłem w 2020 to nam dowoził rano kawkę i bułki z cukierni. Powiesz, że jesteś od Marco z Wrocławia to będziesz miał olinklusiv za te 200 euro ( ͡°
Co do cen - ja naprawdę trochę jeździłem jak już ci napisałem :). Byłem w Grecji, byłem we Włoszech, byłem w Turcji i jednak uprę się że 11 tys za 10 dni dla 4 os. w luksusowym resorcie, mieszkając w 2-pokojowym domku ze wszystkim (w tę cenę już nawet tipy wyliczyłem) to atrakcyjna cena.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@sEB-q: jak nie zapomnę to zawołam cię w okolicach sierpnia w czwartym tygodniu p----------h upałów 30+, które do tego czasu wypalą w nas wszystkich resztki chęci do czegokolwiek
@sEB-q: aha czyli mam doceniać nieludzkie i w zasadzie nie nadające się do niczego warunki pogodowe, bo przecież "zaraz jesień przyjdzie i będziecie jeszcze tęsknić za upałami" xD?
Otóż nie, kiedy przyjdą chłodne, jesienne wieczory, to