Wpis z mikrobloga

• 643
@enforcer przy cal parszywym roku w Polsce gdzie tylko 3 miesiące dają jakiekolwiek nadzieje na ładna pogoda serio nie ma co narzekać na parę cieplych dni, zaraz przyjdzie wrzesień i znów zacznie się ta chu...nia
  • Odpowiedz
@enforcer: Nigdy nie rozumiałem jak można latać w lipcu/sierpniu do Turcji czy innego Egiptu

Ja rozumiem jeszcze jakoś w maju, nawet początek czerwca, czy potem od połowy września, ale takie temperatury jak w szczycie lata to żaden urlop

Oczywiście mówię tu o sobie, każdy ma prawo wypoczywać jak lubi ale serio mnie to fascynuje XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@enforcer: w Turcji w sumie nie byłem, ale upał w Chorwacji lub Bułgarii to zupełnie inne odczucia niż w Polsce przy identycznej temperaturze.
  • Odpowiedz
Nigdy nie rozumiałem jak można latać w lipcu/sierpniu do Turcji czy innego Egiptu

@erni13 RAz warto, żeby wiedzieć żeby więcej nie próbować :) Ja nie wiedziałam, że będzie aż taka masakra jak jechałam, a byłam w sierpniu.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
w Turcji w sumie nie byłem, ale upał w Chorwacji lub Bułgarii to zupełnie inne odczucia niż w Polsce przy identycznej temperaturze.

@pogop: Jako wielokrotny gość Chorwacji, Włoch i innych krajów w basenie Morza Śródziemnego i mórz sąsiednich nie mogę się z tym zgodzić. Gorąco to gorąco.
  • Odpowiedz
  • 0
@enforcer: Do Turcji się nie jedzie do jakichś kurortów, hoteli czy innych ujów mujów, tylko jedzie się zwiedzać dziedzictwo starożytne i sprawiedliwe 20h na dobę.
  • Odpowiedz
@enzojabol: wiedziałem, że się zesrasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po co wydawać pieniądze na leżenie z drinkiem nad basenem, jak to samo można mieć nawet w Polsce taniej, skoro kryterium wyboru ma być cena? xD

Widziałeś ceny
  • Odpowiedz
  • 19
@Ogau: taaa 200 euro za 2 tygodnie na Krecie w high season xDDDDDD Weź bajek takich nie opowiadaj, bo ktoś uwierzy i będzie bzdury powielał, że w Polsce drożej niż w Grecji
  • Odpowiedz