Aktywne Wpisy

tpleszczu +80
#chwalesie
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_E1EE7645-A12A-4A44-A475-C754B79B3D2A-5385-000000C9245B41BC
Pobierz
blinkarA +11

Gratis ciołki nawet po drodze nie potrafią jechać zgodnie z przepisami tj. gęsiego.
@Defender: jak sobie takie prawo wymyślili, że ma być max na 1 cm to niech tak budują albo s---------ą.
No tak, komentarze o kryształowej nocy, wyjebywaniu rowerów, teksty o obcisłych gatkach i ogolonych nogach to bardzo wysoki poziom. Być może, ale u Was ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: nie, że nie ma obowiązku ale to jest wtedy jednokierunkowa DDR i tak jak po jednokierunkowej ulicy nie jeździ się pod prąd tak i po DDR tego się nie robi ( ͡° ͜ʖ ͡°
U kogo?
Ktoś mówił, że jest fajna droga, na tyle na ile jeździłem to nigdy nie miałem problemu, żeby rozpoznać ddr. Najwyraźniej niektórzy nie grzeszą bystrością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16527879630qtLcdHCOwQhzpv4EcVJKO.jpg
Pobierz@sargento: po prawej nie widzę więc zgodnie z prawem nie ma obowiązku na ddr :)
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: 1)Ale skąd ty wiesz w którą stronę oni zamierzają skręcić?
2) No i na zdjęciu widać ze coś co przypomina ddr jest wyznaczone dla kierunku przeciwnego niż oni jadą
3) Co to jest CPR bo kodeks nie
@PIAN--A_A--KTYWNA: Na ścieżkach jest zakaz wyprzedzania. Jak jedziesz z dzieckiem które nie ma 10 lat to nie wolno ci jechać po ścieżce. Śmiesznych przepisów jest dużo więcej.Np na ścieżkach jest dużo wypadków, bo nie wiadomo kto ma pierwszeństwo
@cyberchosnek: Wczoraj skręciłem w prawo i zauważyłem, że na drodze w którą skręciłem jest ddr .Co miałem robić, wrzucić wsteczny do skrzyżowania aby na nią wjechać?
@2-aminopirydyna: Przecież to są kolarze.Maja kaski i kolorowe koszulki.Rekreacyjni rowerzysci nie maja takiej wprawy to jeżdżą po chodnikach.A ścieżki to są to się urywają i kto by się tym przejmował.Dopóki ścieżki nie będą połączone w spójny system to każdy będzie jeździł jak chce