Aktywne Wpisy
stanley___ +74
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
Corvus_Frugilagus +264
Pozdrawiam osobnika który wszedł specjalnie na mój profil aby zaminusować prawie wszystkie moje komentarze w znaleziskach pod którymi zostawiłem swój komentarz.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.

Komentarz usunięty przez autora
@ZmiksowanaFretka:
Jeśli chodzi ogólnie o jazdę po CPR to jest. W tej sytuacji zależy od oznaczenia wcześniej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@sargento: Tak samo jak kierowca co ma miejsce tylko by wyprzedzić zachowując 99cm odstępu xD
Nikogo to nie obchodzi, zejdź i prowadź
Komentarz usunięty przez moderatora
- wszyscy stoją w korku
- 2 kolarzy nic nie zmienia w szybkości jazdy(szosa się szybciej zbiera niż samochód)
- jest droga rowerowa z drugiej strony jezdni - nie da się na nią wskoczyć bez łamania przepisów (podwójna ciągła/powodowanie niebezpieczeństwa)
Ja codziennie jeżdżę na szosie/gravelu/mtb. Nie raz miałem sytuacje gdzie z chęcią wskoczył bym na drogę rowerowa obok gdyby była taka możliwość. Może to śmieszne ale 20 cm krawężnika to
Bo wojt z rigczem n-----l ddr, sam jest kolarzem i nie zrobil tego bez powodu
Nie tym czymś, tylko DDR, która jest oznakowana znakami poziomymi, więc jest obowiązek jazdy tą właśnie drogą.
Natomiast nie zmienia to faktu, że w sytuacji na zdjęciu nie mają jak tam przejechać. Nie wiem natomiast jak sytuacja wyglądała wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)