Aktywne Wpisy

MonazoPL +86
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +14
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.4% (84)
- kit 52.0% (204)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.5% (104)

@sargento: xD
@ZmiksowanaFretka: Ale ja się nie odnoszę do konkretnie tej sytuacji. To tylko twoje urojenia. Odnosiłem się do obowiązku jazdy po CPR w odpowiedzi do gościa co nie znaczy, że konkretnie mówiłem o sytuacji ze zdjęcia. Dlatego nie cytowałem opa. Mój wpis traktował luźno o temacie a nie konkretnie nawiązywał do sytuacji przedstawionej na zdjęciu. Ze zdjęcia co
@ZmiksowanaFretka: Skąd wiesz czy ścieżka wyznaczona obok nie jest oznakowana właściwie dla kierunku ruchu w którym jadą i nie było na nią możliwości wjazdu, skoro zdjęcie jest już w miejscu w którym droga jest?
Jeśli przed wjazdem w ulicę DDR była właściwie oznakowana i można było na nią wjechać to rowerzyści mają obowiązek z niej korzystać. Jeśli nie mogli wjechać to nie muszą. Ale
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: No i tu zgoda wlasnie to próbuje przekazać ze nie wszystko co wyglada jak DDR jest DDR. A nie można „na wszelki wypadek” bo jeśli to nie DDR to z automatu jest chodnikiem i
@2-aminopirydyna: @Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: zapiszcie sobie gdzieś to zdanie, najlepiej na czole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZmiksowanaFretka: Czyli tak jak myślałem. Nie masz pojęcia o tym o czym próbujesz się wypowiadać. Jakbyś znał przepisy to byś znał rozporządzenia które jasno mówią jak ma wyglądać oznakowanie i gdzie ma być. Znaki C-13 - C-16 sytuuje się na początku drogi i na końcu drogi na skrzyżowaniach. Nie ma obowiązku ich repetowania poza określonymi sytuacjami.
Znaki w tej sytuacji mogły by być za
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: cieszy mnie twe posłuszeństwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZmiksowanaFretka: ja zakładam, że są głupi. bo nikt normalny nie pcha się przez miasto główną ulicą
@Im_from_alaska: XD top kek
Tak jak myślałem. Jesteś kolejnym typowym pajacem xD.
narracja rowerzystów at its finest - jak kierowcy coś o----------ą, to jest krzyk i płacz. jak rowerzyści nie wykazują ani odrobiny rozumu, to jest odwracanie kota ogonem.