Wpis z mikrobloga

@2-aminopirydyna: takie Wasze realia hipokryci XDDD

Rowerzysta: żyje - UuuUuuUu, do pierdla z nim, łamie przepisy!
Oppedau: bawi się telefonem podczas jazdy - tak, mogę go używać, zesrales się? mam w------e przepisy

Chciałeś atencji, a się po prostu wygłupiłeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZmiksowanaFretka: niekorzystanie z głównych ulic oznaką strachu, jprdl xD jeszcze powiedz, że ci ze zdjęcia nie mieli innej drogi, żeby dojechać tam gdzie chcą dojechać i mamy bingo z-------o pedalarza xD

ja nie jeżdżę głównymi ulicami, bo się boję, tylko dlatego, że:

1. przeszkadzam innym, a inni przeszkadzają mi
2. nie ma żadnej przyjemności z jazdy między spalinami i
  • Odpowiedz
@Kolarzino: koleś jedzie 20m za pedalarzami, żeby przypadkiem nie zrobić im krzywdy robiąc zdjęcie: „to powoduje, ze pedalarze nie zrobili nic złego, bo ty się bawisz telefonem podczas jazdy, nawet nie próbuj zmienic mojego zdania puszkarzu”
  • Odpowiedz
@Im_from_alaska: no to co robisz jak przepisy nakazują jazdę główną ulicą? prowadzisz rower po chodniku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Inni uczestnicy ruchu ci przeszkadzają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie każda jazda rowerem to jazda dla przyjemności, ja nie odczuwam przyjemności z stania autem w korku ale czasem to robię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sargento: Standard, pedalarze nie wiedzą jak wjechać na drogę rowerową, za to doskonale wiedzą jak ominąć czerwone światło wjeżdżając na pasy dla pieszych XD
  • Odpowiedz
Nie będę cię uczył przepisów tylko policjant jeśli będziesz je łamał. Jeśli CPR jest wyznaczony wyznaczona dla kierunku w którym rowerzyści się poruszają lub zamierzają skręcić, rowerzysta ma obowiązek korzystania z takiego CPR'a

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: no problem w tym, że CPR nigdy tak nie wygląda xD
  • Odpowiedz
@Kolarzino: Ja wyciągnąłem telefon na 10 sekund, zrobiłem zdjęcie i wyłączyłem, a pedalarze tutaj akurat byli za samochodem ale po chwili jechali środkiem drogi. Jeśli nie widzisz tutaj różnicy to jesteś zwykłym debilem xD
  • Odpowiedz