Aktywne Wpisy
Bully37 +477
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

SilesianPill +23
Czuję, że za 5-7 lat będą piękne cyrki w szkołach na prowincji. Z jednej strony roczniki po 5 osób, a z drugiej rodzice protestujący przeciwko zamknięciu szkoły.
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia

Pewnie chodziło typowi o to, że jak nosisz w torbie to trudniej namierzyć moment ewentualnej kradzieży, ale głupio, że nie powiedział tego wprost, bo przecież każda uczciwa osoba by to zrozumiała i po dobroci się zastosowała + darcie ryja w
@kotbehemoth: chyba, że koszyki to te szurające plastikowe gówna z kółkami xd
@zjadlbymbanana: Mi też, ale kiedyś spotkałem kumpla w sklepie i on wszystko ładował do plecaka. Więc pomyślałem, o tak też można i też zacząłem chować rzeczy do plecaka. Oczywiście, jeżeli nie mam tak zakupów z innych sklepów. No i robię tak od paru lat i lidl i biedronka, nikt nigdy mi uwagi nie zwrócił.
Komentarz usunięty przez autora
@DooBeeDooBee: ale ty w poscie piszesz o żabce to co wyjeżdżasz mi tu z lidlem. Jakby nie porównywałbym osiedlowego monopolowego do dużych sklepów sieciowych.