Aktywne Wpisy

AST0N +35
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

#nieruchomosci #kredythipoteczny #pieniadze #zalesie #inflacja
źródło: comment_1650913197LOe2lQUkF4lE2VetQvhNgE.jpg
Pobierz@emil-hogan: Ale chyba nie do konca rozumiemy do czego zostal powolany FWK.
Jak slusznie
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: wątpliwe, na to musieliby mieć najpewniej zgodę KE czy innego szatana, ponieważ to masakryczne ingerowanie w wolny ryneg.
Malo osob oburza sie na MDM gdzie realnie kasa szla na ten program
Ale kto podjął głupią decyzje finansową?
Bo chyba nie Ci co parę lat temu wzięli kredyt na nieruchomość, która jest teraz dwa razy droższa a oprocentowanie mają niższe niż inflacja tylko właśnie tacy jak ty co ciułają a kasa im topnieje przez inflację, plus ceny mieszkań rosną.
@emil-hogan: Pytanie ile skorzysta bo przekalkuluje ze lepiej wyjdzie stracic prace w gownojanuszexie bo doplata sie lepiej oplaci. Nie chodzi o to ile osob skorzysta. Chodzi o to ze DLACZEGO KTOS MA SKORZYSTAC??? BO NIE MYSLAL?
I głupie decyzje podjęli ci, których nie stać na spłatę kredytu, a do tego błędnie zakładasz, że ktoś wziął kredyt, nie wiem, w 2016, a nie w połowie 2021.
Komentarz usunięty przez autora
tylko cos w
@niochland: same skrajności, albo nie brać ani złotówki kredytu albo brać pod korek. I jedno i drugie to głupota tylko na różnych końcach spektrum. Mądrość to rozumieć jak działa kredyt, rozumieć jego zalety i ryzyka i jak wszystkiego - używać z głową.
Tępe ciułanie kasy na koncie to nie jest żadna mądrość, zwłaszcza
Zresztą, clu całej sprawy jest to, że wystarczyło być głupim i wziąć sobie kredyt jako 20-latek zarabiający 1800 zł, znaleźć sobie zyranta, a po drodze zamiast szukać lepszej prscy, po prostu płakać, że się ma za mało. W sumie to faktycznie najgorzej znsou mają rozsądni, którzy kredyt wzięli, ich ma każdy w
Komentarz usunięty przez moderatora