Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +617

@sieczkobrzeczek: myślę, że mały pozewik z art 190 k.k. (groźby karalne) byłby wisienką na torcie, nawet jakby sędzia/sędzina oddalili to na pewno by piekło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety to sa podle i niezmiernie interesowne stworzenia.
Dopoki grasz jak ona zagra jest spoko,ale miej wlasne zdanie i sie jej nie posluchaj- umili zycie tak,ze ja p------e.
Dlatego warto z kobietami grac krotko,a jak masz nad nia przewage ekonomiczna- zawsze jej dawac do zrozumienia kto rzadzi i dlaczego.
Bo widzisz to dla niej nie są pieniądze na dziecko.
Dla mnie to opłacenie , leczenia które na teraz oscyluje pomiędzy 1500 a 2000 złotych .
Ja to nie obchodzi , powiem więcej na sprawach w sądzie negowała wszystko , i nadal twierdzi że dziecku wystarcza medytacje ....
źródło: comment_1650370331yog5jHoQ8orQDCMQzS7juv.jpg
Pobierz@niochland: pamiętasz sprawę Bożeny Wołowicz? To nie jest wyjątek, tak to działa w całej Polsce, przechodziłem to
Komentarz usunięty przez autora
@sieczkobrzeczek: to tak nie działa przecież, komornik zajmuje wszystko poza minimu egzystencjalnym, więc coś tam miała
a co do baby - widziały gały co brały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czasem ludzie to naprawdę benizem myślą