Wpis z mikrobloga

W związku z tym od piątku dostałem 768 !! Smsów z groźbami, wrzaskami i obrażaniem mojej osoby .

@sieczkobrzeczek: myślę, że mały pozewik z art 190 k.k. (groźby karalne) byłby wisienką na torcie, nawet jakby sędzia/sędzina oddalili to na pewno by piekło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lofi_Mrufka
Kobiety to sa podle i niezmiernie interesowne stworzenia.
Dopoki grasz jak ona zagra jest spoko,ale miej wlasne zdanie i sie jej nie posluchaj- umili zycie tak,ze ja p------e.

Dlatego warto z kobietami grac krotko,a jak masz nad nia przewage ekonomiczna- zawsze jej dawac do zrozumienia kto rzadzi i dlaczego.
  • Odpowiedz
  • 15
@sieczkobrzeczek to w sumie jesteś winny jej nieszczęściu. Ona sobie znalazła nowego bolca, zaplanowała przyszłość z nim i z twoimi pieniędzmi, a ty się jej wpier****sz z butami w plany i cały jej misterny plan idzie wpizdu. Brakuje tylko, że jak już wszystko jebło, to ona chciała wrócić, ale ty jej nie chciałeś, a więc to twoja wina, że wasz związek się rozpadł.
  • Odpowiedz
@Jarasznikos: ale ja nie rozumiem dlaczego mi odpisujesz? xD Przecież ja się zgadzam co do oceny żony. A nie zgadzam się co do oceny OPa, który się ożenił z byle Karyną, zrobił z nią dziecko i dziecko cierpiało kilkanaście lat a teraz ma s---------ą psychikę, którą trzeba prostować terapią. Tyle dobrze, że OP bogaty, bo inaczej to dziecko pewnie skończyłoby na sznurze.
  • Odpowiedz
i wszystkie pieniądze jakie miała.

@sieczkobrzeczek: to tak nie działa przecież, komornik zajmuje wszystko poza minimu egzystencjalnym, więc coś tam miała

a co do baby - widziały gały co brały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czasem ludzie to naprawdę benizem myślą
  • Odpowiedz