Wpis z mikrobloga

W wieku 32 lat s---------o mi się życie. Ostatnio doła złapałam, teraz wyjaśniło się czemu. Po prostu podświadomie wyczuwałam że mąż mnie zdradza. Prawie 17 lat związku poszło w piach. Samoocena i samopoczucie lvl -1000. Widziałam po jego zachowaniu, że coś jest na rzeczy. Drażyłam i w końcu się przyznał. Miał wszystko. Skakałam wokół niego jak na szpilkach. A teraz czuję się jak zero, wybrakowana.

#zwiazki #depresja #zalesie
c.....s - W wieku 32 lat s---------o mi się życie. Ostatnio doła złapałam, teraz wyja...

źródło: comment_1650095993ePIoxckFUBegaq8kFDqzdU.jpg

Pobierz
  • 406
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cebulkadeals: a po co tu wstawiasz swoje zdjecie? Zawsze jak bedziesz kolo kogos skakac to nie bedzie cie szanowac. Zawsze trzeba miec jakies swoje cos na czym sie buduje pewnosc siebie i swoja osobowosc - opieranie tego na innych ludziach zawsze konczy sie zle.
  • Odpowiedz
@cebulkadeals: Rozumiem. To jest bardzo ciężkie, straciłaś zaufanie do kogoś komu ufałaś bardziej niż sobie, a wiesz dlaczego? Odpowiedź jest przed przecinkiem. Jak bardzo jesteś od niego zależna finansowo? Jak myślisz jak bardzo on może chcieć „puścić cię z torbami”? Ile dowodów zabrałaś na tę zdradę? Zacznij powoli o tym myśleć, może wtedy skupisz się na działaniu niż na cierpieniu. Chociaż zdaję sobie sprawę, że może być na to za
  • Odpowiedz
@Sprus: nie ma ludzi, ktorzy zaspokoja 100% twoich potrzeb - od tego sa inni ludzie, przyjaciele, rodzina itd. partner nie ma byc twoim calym swiatem, ani zadnym idealem bo idealy nie istnieja. Kazdy ma gorszy dzien. Kazdy popelnia bledy. W tych zwiazkach niczego nie brakuje, po po prostu wjezdza rutyna, ludziom brakuje emocji - czasem po kalkulacji po prostu im wychodzi, ze nowy partner jest lepszy dla nich niz obecny
  • Odpowiedz
@Opportunist: dziękuję ci za słowa otuchy. I dziękuję tym co mnie podnosili na duchu(́︿̀) co do zależności finansowej to krucho, ale staram się ogarnąć na szybko. Tak mam mega doła, ale nie mogę się poddać, bo dzieci mam.
  • Odpowiedz
@cebulkadeals zajeb cwela na zimno, łobuz nie kocha najbardziej, ale powiem Ci że gorzej jest nie mieć w ogóle rodzica. Będziesz miała ciężko. Ale nie łam się, ot życie.
  • Odpowiedz
@cebulkadeals: najlepsze co teraz zrobisz to odpocznij. Pozniej sie zapisz do fryjzera. Idz na jakis fitness i ciesz sie zyciem - jak Cie eks zobaczy w nowej odslonie to nagle zateskni. Nic na sile. Pokaz, ze nie jestes tylko zona i matka. Ze jestes ciekawa osoba. Powodzenia!
  • Odpowiedz
@cebulkadeals A tak w ogóle to jesteś idealnym materiałem na edukację Julek z Twittera, filmy o twoim życiu by je sponiewierany xD zmoneryzować, z tego żyć. Detektyw zdrady peel.
  • Odpowiedz