Wpis z mikrobloga

@mati1990: Przecież do tego nie trzeba nawet dwóch lewych rąk. Odkręcaj wszystkie 4 śruby na krzyż i początkowo po pół obrotu, żeby niepotrzebnie nie naprężać aluminium. Jak już poczujesz, że "pokrywka" jest luźna, to wykręć te dolne śrubki jednocześnie zaznaczając sobie wcześniej pozycję kierownicy, wkręć nowe z uchwytem i przykręcaj stopniowo na krzyż. Dokręć z czuciem, ale mocno, a jak nie masz czucia w rękach, to podejdź z rowerem do pierwszego
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sargento: @mati1990: owszem fajnie się układa, ale proponuję złapać do języka i pod tym rzepem na dole. Rok temu złapała mnie burza i mi się język na deszczu otworzył. Nawet nie poczułem, a dosyć mocno zaciągnięte trytki nie pomogły i się zsunęło wszystko z buta.
Co do reszty wszystko proste i do ogarnięcia w 5min. Jedyna śrubka jaka dostajesz z wahoo, to do mocowania na "sztywno"
@Desmosedici: ej nie wiem co w tym śmiesznego że przy rowerze nie ogarniam, jakbym tak ludzi wyśmiewał którzy niczego nie potrafią zrobić przy kompie to bym na zabawki nie zarobił, a tak format cyk 50, wymiana dysku w lapku 50, matryca 200 i jakoś się to kręci ¯\_(ツ)_/¯ na niewiedzy się zarabia

@guru8: w sobotę coś robisz? popołudniu ma być niezła pogoda
@mati1990: W zasadzie to nawet jutro możesz podjechać, ja do 14 jestem w pracy. A sobota to kij wie, pogoda jest nieznana i niezaciekawie się robi. Zawsze coś tam zawsze mogę znaleźć czas

ej nie wiem co w tym śmiesznego że przy rowerze nie ogarniam

@mati1990: Tu chodzi o to, że to jest tak banalna rzecz do roboty, że ja posiadając dwie lewe ręce robiłem trudniejsze rzeczy xD

na niewiedzy
@guru8:
"Tu chodzi o to, że to jest tak banalna rzecz do roboty, że ja posiadając dwie lewe ręce robiłem trudniejsze rzeczy xD"
czyli można porównać do formata czy wymiany dysku :D

"Za to się należy minimum Wild Turkey 101 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) "
proporcjonalnie do za zadania ( ͡°
czyli można porównać do formata czy wymiany dysku :D

@mati1990: W zasadzie można, to jest ten poziom, że nawet małpy to ogarną xD

proporcjonalnie do za zadania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No oczywiście, proporcjonalnie do zadania bojowego xD

jutro ma padać, w sobotę lepsza pogoda

To jak chcesz, tylko daj znać wcześniej, dużo wcześniej :D
@1964: dobra guma to podstawa, teraz na tyle mam tą (z tej serii do szosy), od 5k km na szosie nie złapałem kapcia.
https://allegro.pl/oferta/foss-detka-antyprzebiciowa-26x1-95-2-10-2-35-2-50-9832067555

w crossie mam zielone dętki coś po 60zł/szt + opaski anty + opony micheiliny travellery, 3 rok nie złapałem kapcia.
Zawsze mam przed oczami styczeń/ luty 6 rano przed robotą -15C, śnieżyce i złapany kapeć to od razu wolę wydać więcej na ogumienie ( ͡° ͜
@1964: raz na serwisie crossa wyciągnęli z opony 2-3cm złamanego drutu i co najlepsze nie przebił się przez taśmę anty ^^ były białe ślady na dętce i taśmie ale nie przebiło