Aktywne Wpisy

Salido +205
Minął 50. (z 66) dzień wakacji.
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
źródło: 1-453841-35
Pobierz
Pan_Slon +151
Dieta cud, jadł mniej niż 6 latka a dobił do 150kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W zasadzie to już fizyka kwantowa
#heheszki #silownia #odchudzanie
W zasadzie to już fizyka kwantowa
#heheszki #silownia #odchudzanie
źródło: IMG_9529
Pobierz

@MglawicaKraba: oczywiscie ze wejda. a najliczniejsi wyborcy to raczej anty magdalenka/okragly stol.
a to pisanie np o "antyszczepach" to juz czysty przekaz z teczoweg discorda. bo gdzie "antyszczepy", a gdzie nieprzyjmowanie nieobowiazkowej szczepionki. gdyby szczepionka byla obowiazkowa, a konfa byla dalej przeciwko to co innego... ale to juz detale ktore celowo tacy "prawdziwi wolnosciowcy rozczarowani korwinem" pomijaja ¯\_(ツ)_/¯
w jakiś sposób, ten dziad, mimo wszystko, przyczynił się do rozpowszechniana ideałów liberalnych.
Libertarianizm, w czystej (nie prawackej) postaci to zbiór ideałów, którymi, moim zdaniem, warto się kierować.
Niestety w Polsce nie istnieje żadna znacząca partia, która podważałaby za myślą libertariańską.
@Shagot: No ciekawe dlaczego. Może dlatego, że na wykopie bardzo długo trwał kult Konfederacji, wykopywano ich każdą wypowiedź i robiono z nich geniuszy? Przecież swojego czasu Bosaka nawet z Jordanem Petersonem porównywano XD.
Korwin jest zawodowym politykiem tak długo jak inni. Również zaczynał w latach 90.
Nie, nie mam tego na myśli. Ja, lata temu, dzięki Krulowi Wykopków poznałem podstawy myśli libertariańskiej. Długo mi nie zajęło dojście do wniosku, że Korwin jest klaunem, bo widziałem mnóstwo sprzeczności między libertarianizmem a konserwatyzmem.
Co do sukcesu Bosaka i jemu podobnych to masz rację, w dużej mierze zawdzięczamy to Korwinowi. Gdyby nie jego partia to Konfederacja nie miałaby takiej reprezentacji w sejmie jaką ma. Być może nawet nie
I śmiem twierdzić, ze i bez Krula nie tylko trafiłbyś na te ideę, ale nie był
Nie odpisuj nawet, bo i tak nie bede z zawodowym trollem rozmawiac - chcialem Cie tylko wysmiac :*
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_16486358833P23dAMAkL3cLzvr0XhUs0.jpg
Pobierz